Γιαννακούρας: Αργήσατε κ. Νίκα!!!

Γιαννακούρας: Αργήσατε κ. Νίκα!!!

Ιούλιος 25, 2019 - 20:00
9 σχόλια

Το σχόλιο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για την επίσκεψη Παναγιώτη Νίκα στα Ιωάννινα στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων.

"Αργήσατε κ. Νίκα!!!

Όταν εμείς πήγαμε την πρώτη μέρα λειτουργίας της μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ήπειρο, λόγω της αγωνίας μας και του ενδιαφέροντός μας για το θέμα των σκουπιδιών, εσείς και το κόμμα που σας στηρίζει, βάζατε διάφορα εμπόδια και δημιουργούσατε καθυστερήσεις στο έργο, κάνοντας μεταξύ άλλων και επερωτήσεις στη Βουλή.

Μην θριαμβολογείτε λοιπόν σήμερα, γιατί επισκεφτήκατε τη μονάδα, θέλοντας να δημιουργήσετε εντυπώσεις, όταν μάλιστα συνεργάτες σας είχαν ταχθεί ξεκάθαρα κατά του έργου ΣΔΙΤ.. Λίγη σύνεση και λίγη ταπεινότητα, όταν μάλιστα δεν έχετε αναλάβει καθήκοντα ακόμα, είναι καλό να τα έχετε...

Και προς επίρρωση των λεγομένων μου αναρτώ και πάλι τις φωτογραφίες από την επίσκεψη στη μονάδα το Δεκέμβριο του 2018.

Η ανάρτηση που είχα κάνει αμέσως μετά την επίσκεψη στη μονάδα διαχείρισης στην Ήπειρο"

 

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ότι ναναι κύριε Γιαννακούρα... Και που πήγατε τι κάνατε? Φτιάξατε τίποτα? Τώρα σας φταίει το κόμμα του Νίκα το οποίο σας έβαζε εμπόδια ενώ ήταν ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?

Λογικό είναι ο Νέος περιφερειάρχης να κάνει διάφορες επισκέψεις και επαφες στα πλαίσια προετοιμασίας του για τα νέα του καθηκοντα. Εξάλλου το διάστημα των επισκέψεών σας στο εργοστάσιο των Ιωαννίνων δεν είναι μεγαλύτερο των 6 μηνών. Απευθύνεστε σε νοήμονες ανθρώπους, μην λέτε ότι να'ναι.

Βαγγέλη, για να είσαι αρεστός στο τατουλοσογο δεν είναι ανάγκη να ξεφτιλίζεσαι δημοσίως. Ξερειςποιος είναι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις. Αλήθεια, με την ιδιοκτησία των οικοπεδων και τις αναγκαστικες απαλλοτριώσεις τι έγινε; Πάλι τζίφος;

α ρε καημενε Βαγγελη...σου κατσε βαρια η ήττα, δεν πειραζει ωρα να κανει και καποιος αξιος κανενα εργο

Σας στείλαμε σπίτι σας , κόψτε το δούλεμα επιτέλους!! 9 χρόνια ύπνος μαμ και ντόλτσε βίτα...

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ . ΓΙΑΤΙ , ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ , ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ , ΝΑΙ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ . ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( ΒΛΑΣΗ , ΣΑΜΑΡΑ , ΚΛΠ. ) ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ .......

9 χρόνια .... τίποτα άλλο. Είχατε 9 χρόνια και κατηγορούσατε τους Δημάρχους..... Κρίμα.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.