Γιαννακούρας από Γορτυνία: Για μένα η πολιτική σημαίνει προφορά (pics)

Γιαννακούρας από Γορτυνία: Για μένα η πολιτική σημαίνει προφορά (pics)

Μάιος 24, 2019 - 20:00
1 σχόλια

Άλλη μία περιοδεία σε χωριά της Γορτυνίας.

Σταθμοί μας με τον συνυποψήφιο Τάσο Κατσιαδράμη το Σταυροδρόμι, το Τουμπίτσι, η Μπερτσιά, η Τρανή Λάκκα, το Νιχώρι, η Χώρα, οι Ράχες, το Σπάθαρι, τα Τρόπαια, το Βυζίκι και τα Λαγκάδια.

Όμορφες περιοχές στις οποίες η περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη έχει προχωρήσει σε αρκετές παρεμβάσεις και έχει δρομολογήσει πολλές περισσότερες.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει προς το Δωδεκάμετρο, από Τρόπαια-Περδικονέρι, προς Σπάθαρι, ήδη έχει μπει εργολάβος για το δρόμο προς Τρανή Λάκκα, ο οποίος μάλιστα είναι δημοτικός δρόμος, αλλά εμείς δεν βάζουμε όρια, αντίθετα παρεμβαίνουμε όπου μπορούμε για να διευκολύνουμε τους συμπατριώτες μας και επίσης υπάρχει έργο από Νιχώρι-Χώρα-Ράχες.

Εκτός από τα οδικά έργα έχουν γίνει και έργα ηλεκτροφωτισμού ενώ στη διάρκεια της συζήτησης με κατοίκους του Τουμπιτσίου μου ζητήθηκε να γίνουν παρεμβάσεις στη γέφυρα της περιοχής (πεζοδρόμια, ηλεκτροφωτισμός και καθαρισμός). Έργο στο οποίο ανταποκρίθηκα με χαρά και όπως τόνισα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις των κατοίκων και για το λόγο αυτό επικοινωνούμε μαζί τους και όχι τώρα που είναι προεκλογική περίοδος αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μας.

Η πόρτα μου είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή.

Ευχαριστώ όλους για την ξεχωριστή αγάπη τους και είμαι εδώ για να τους την ανταποδώσω... Αφού για μία ακόμα φορά τους πω ότι για εμένα "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" και η χαρά μου είναι να βλέπω να λύνονται τα προβλήματα των ανθρώπων που μένουν στα χωριά τους και τα στηρίζουν.

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

οποιος δεν εχει εργο να δειξει...εχει ποδια να γυρναει τα χωρια...λιγες οι μερες σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.