Γιαννακούρας: Ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες συνθήκες του χιονιά (video)

Γιαννακούρας: Ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες συνθήκες του χιονιά (video)

Δεκέμβριος 31, 2014 - 12:45
0 σχόλια

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται στην Αρκαδία

Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νομός από την έντονη χιονοθύελλα, καθώς και για την επιδείνωση η οποία αναμένεται.

 Η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ώρες στην περιοχή. Δεν μπορείς να τα βάλλεις με τη φύση, αλλά κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Ο ορεινός όγκος της Αρκαδίας είναι μεγάλος και είναι δύσκολο να ανταποκριθούν άμεσα σε όλα τα αιτήματα σε ολόκληρο  το νομό. Τα επαρχιακά δίκτυα είναι όλα ανοιχτά και σε λίγη ώρα δεν θα είναι κανένα χωριό αποκλεισμένο. Να έχουμε αλυσίδες πάντα όσοι κυκλοφορούμε στο οδικό δίκτυο. Να καθίσουν να απολαύσουν το χιόνι στα σπίτια τους και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

«Περιμένουμε τους επισκέπτες μας τις γιορτινές μέρες, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτών που θα έρθουν να απολαύσουν το όμορφο χειμωνιάτικο τοπίο» ανέφερε ο κ. Γιαννακούρας.  Τέλος έδωσε τις ευχές του για ένα ευτυχισμένο νέο έτος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και στον κ. Γιαννακούρα, η Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης και του στρατού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε ετοιμότητα όλοι για την χιονόπτωση


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.