Γιαννακούρας: Το Αναπτυξιακό συνέδριο να φέρει αποτέλεσμα (pics,vid)

Γιαννακούρας: Το Αναπτυξιακό συνέδριο να φέρει αποτέλεσμα (pics,vid)

Φεβρουάριος 28, 2018 - 17:23
0 σχόλια
Το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στις 26 -27 Φεβρουαρίου ήταν μία ευκαιρία για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο, να διεξαχθεί ένας ουσιαστικός διάλογος "πρόσωπο με πρόσωπο" μεταξύ θεσμικών φορέων και κυβερνητικών παραγόντων αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης 
Αρκαδίας σε δημοσίευση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Στη διάρκεια των συνεδριών τέθηκαν προς συζήτηση τα περισσότερα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εδόθησαν απαντήσεις σε πολλά εξ αυτών και δημόσιες υποσχέσεις για σημαντικά έργα τόσο στους άλλους νομούς, όσο και στην Αρκαδία.
 
Το ζητούμενο τώρα είναι όλα αυτά να υλοποιηθούν και το κυριότερο σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού πολλά έργα ανακοινώθηκαν δια στόματος του Πρωθυπουργού και αυτό δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα και δεσμεύει την Κυβέρνηση.
 

Εμείς, ως Περιφερειακή αρχή, είμαστε ικανοποιημένοι από τις διαδικασίες και από το επίπεδο του 10ου αναπτυξιακού συνεδρίου και αυτό που αναμένουμε είναι οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξη και το συνέδριο να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και να μην είναι κενό περιεχομένου.

Δείτε στην συνέχεια τον χαιρετισμό του κ. Γιαννακούρα:

«Ο Χαιρετισμός μου στην έναρξη της συνεδρίας με θέμα "Αναπτυξιακή πολιτική, επενδύσεις, επιχειρηματικότητα" στην οποία ήμουν συντονιστής μαζί με τον συνάδελφο από την Κορινθία Πελοπίδα Καλλίρη. 

Στην συνεδρία ομιλητές ήταν οι:
-Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου
-Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης
- Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής
- Πρόεδρος Enterprise Greece, Χρήστος Στάικος.

Τα συνέδρια δεν πετυχαίνουν από τα μεγάλα λόγια, από τις μεγάλες προσελεύσεις, πετυχαίνουν από το αποτέλεσμα...Εύχομαι το συνέδριο να έχει αποτέλεσμα και σε μία επόμενη συνάντηση να γίνει ένας απολογισμός των αποτελεσμάτων αυτών, ώστε να είναι προς όφελος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προς όφελος όλης της Ελλάδας.»

Video: 

Χαιρετισμός στο 10o αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.