Για τρίτη φορά ο Αστέρας κάνει πρεμιέρα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό

Για τρίτη φορά ο Αστέρας κάνει πρεμιέρα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό

Αύγουστος 23, 2019 - 17:26
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του στην εφετινή Super League και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο (23/8, 21:30).

Στις 13 πρεμιέρες των κιτρινομπλέ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την πρώτη αγωνιστική και θα γίνει όπως και τις δύο προηγούμενες φορές με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις σε πρεμιέρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης οι ερυθρόλευκοι πήραν την νίκη ωστόσο το σπάνιο στατιστικό που ξεχωρίζει είναι πως για να συμβεί αυτό οι Πειραιώτες χρειάστηκε και τις δύο φορές να κάνουν ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πρώτη φορά ήταν περίοδο 2008-2009 στην δεύτερη συμμετοχή της αρκαδικής ομάδας στην Super League. Ο Τζέζαρεκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 45΄με τον Ολυμπιακό να φέρνει τούμπα το παιχνίδι με δύο τέρματα του Γκαλέτι στο 60' και στο 62' και ένα του Κοβάσεβιτς στο 80'.

Η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του πρώτη αγωνιστική ήταν τη σεζόν 2016-2017 με τους κιτρινομπλέ να φθάνουν μια ανάσα από το θετικό αποτέλεσμα αλλά να φεύγουν με άδεια χέρια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μάσα στο 27' άνοιξε το σκορ με τους Φορτούνη στο 54' και Μάριν στο 91' να γράφουν το τελικό 2-1.

Η τρίτη επίσκεψη του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο σε πρεμιέρα πρωταθλήματος ελπίζουμε να είναι και η φαρμακερή και έτσι η αρκαδική ομάδα να φύγει από την δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού με το θετικό αποτέλεσμα. 
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αλλο κι' αυτό ! Δεν βρήκε(!!!!!!) λέει εισιτήριο ο Σιδηρόπουλος για να ταξιδέψει στην Αθήνα από Ρόδο, προκειμένου να έχει την ευθύνη του VAR στον αγώνα Ολυμπιακού Αστέρα και θα αντικατασταθεί από τον Τζοβάρα ! Αντικειμενικός ο πρώτος, ''κόκκινος'' ο δεύτερος !!! Να φανταστούμε τι όργιο διαιτησίας θα γίνει . ή να το θεωρήσουμε κι' αυτό σύμπτωση ??? Το αποτέλεσμα θα δείξει .....

12:05 κοφτηνε ρε στόκο σε αυτή την ηλικία κανει κακό.Εχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από την ανύπαρκτο και ανήμπορο Αστεράκο τη διαιτησία.Ρε δε ντρέπεσαι μέ τις μ@@##κιες που γράφεις; Η θα μας πεις πάλι για το κύπελλο.Αει σιχτιρ δεν υποφέρετε πλέον άσχετοι.

Ότι χρειάζεται τώρα όργιο διαιτησίας για να κερδίσει αυτός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αυτόν τον Αστέρα !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.