Για τον νέο φορέα ΤΜΕΔΕ ενημερώθηκαν οι μηχανικοί στην Τρίπολη (pics,vid)

Για τον νέο φορέα ΤΜΕΔΕ ενημερώθηκαν οι μηχανικοί στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 29, 2017 - 20:17
0 σχόλια

Το πλήθος των προβλημάτων, τεχνικών και άλλων, τα οποία ανέκυψαν στη φάση της εφαρμογής του νέου Ασφαλιστικού και για τον κλάδο των μηχανικών, η προοπτική αντιμετώπισης παρατηρούμενων ιδιομορφιών και η ανάδειξη στρεβλώσεων που εντοπίζονται αναπτύχθηκαν στην εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Οι μηχανικοί που βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας την Τετάρτη 29 Μαρτίου ενημερώθηκαν για την λειτουργία του νέου φορέα ΤΜΕΔΕ από τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνο Μακέδο.

Οι Έλληνες Μηχανικοί αποτελούν ένα βασικό τμήμα του παραγωγικού τομέα της χώρας με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη της χώρας, ενώ η περαιτέρω διάλυση και ο αφανισμός τους δεν αφήνει άλλα περιθώρια για ανάκαμψη της οικονομίας και έξοδο από την κρίση.

Το εξοντωτικό καθεστώς του εφαρμοζόμενου νέου ασφαλιστικού Νόμου που αποτελεί ουσιαστικά ένα καθαρά φοροεισπρακτικό μηχανισμό, μαζί με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των Ελευθέρων Επαγγελματιών, επιδεινώνει το ήδη ασφυκτικό κλίμα

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι η μη λειτουργία κάποιων διοικητικών επιτροπών ταλαιπωρεί ασφαλισμένους καθώς δεν εξετάζονται διάφορα αιτήματά τους. Επίσης παρατηρούνται ζητήματα στον υπολογισμό των εισφορών καθώς και στην παράλληλη ασφάλιση.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Εκδήλωση στην Τρίπολη για το νέο ασφαλιστικό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.