Για τον εθελοντή αιμοδότη και δότη μυελού των οστών ενημερώθηκαν στην Τρίπολη (pics,vid)

Για τον εθελοντή αιμοδότη και δότη μυελού των οστών ενημερώθηκαν στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 21, 2018 - 20:05
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» διοργάνωσε ημερίδα για τον εθελοντή αιμοδότη και δότη μυελού των οστών το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη

Η ημερίδα που είχε τίτλο «Εθελοντισμός: Πολιτισμός - Παιδεία. Ημερίδα για τον εθελοντή αιμοδότη και εθελοντή δότη μυελού των οστών» έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, ενώ κεντρική ομιλήτρια ήταν η αιματολόγος του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» Ζησάκη Καλλιόπη.

Ιατρικό κλιμάκιο του νοσοκομείου Παίδων αλλά και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αφού η παιδεία είναι σημαντική και για την εθελοντική αιμοδοσία, ενημέρωσαν τον κόσμο της πόλης που βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο για τον δότη μυελού των οστών.

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος κ. Παναγούλης οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Συλλόγου έχουν γίνει πλέον θεσμός στην Τρίπολη και το Άστρος, με τον Σύλλογο να βάζει μπροστά τον δεύτερο στόχο που έχει θέσει, ο μυελός των οστών.

Όσοι γίνουμε υποψήφιοι δότες θα πρέπει να το κάνουμε με την καρδιά μας

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ημερίδα για τον εθελοντή αιμοδότη και δότη μυελού των οστών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.