Για τις πτώσεις στην τρίτη ηλικία και την πρόληψη ενημερώθηκαν στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (pics,vid)

Για τις πτώσεις στην τρίτη ηλικία και την πρόληψη ενημερώθηκαν στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 13, 2017 - 12:26
0 σχόλια

Μια ιδιαίτερη ημερίδα αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης στην πλατεία Βαλτετσίου με θέμα «Πτώσεις στην τρίτη ηλικία και πρόληψη».

Την ημερίδα αυτή διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης και το ΝΠΔΔ με τον κ. Καραλή σε συνεργασία με την Περιφερειακό τμήμα φυσικοθεραπευτών Αργολίδας-Αρκαδίας, δίνοντας την ευκαιρία στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας να μάθουν καλύτερα και να προστατεύονται από επικείμενες πτώσεις.

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης γέμισε από ενδιαφερόμενους συνανθρώπους μας που θέλησαν να μάθουν χρήσιμα πράγματα, με τους φυσικοθεραπευτές να μιλούν αλλά και να δείχνουν χρήσιμα μυστικά που θα βοηθήσουν ως μέτρα πρόληψης.

Στα τοπικά ΜΜΕ για την  ημερίδα μίλησαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής τονίζοντας πως ο Δήμος στέκεται αρωγός σε τέτοιες ενέργειες καθώς επίσης και η φυσικοθεραπεύτρια Βενετία Χαραλαμποπούλου και η Γραμματέας Περιφερειακού τμήματος φυσικοθαρεπευτών Αργολίδας-Αρκαδίας Ελένη Αμβρόση.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ημερίδα πτώσεις στην τρίτη ηλικία και πρόληψη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.