Για την τηλεϊατρική ενημερώθηκαν στην Τρίπολη (vid)

Για την τηλεϊατρική ενημερώθηκαν στην Τρίπολη (vid)

Απρίλιος 17, 2019 - 19:47
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου {ΚΕΤΕΚ – Π} την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης Ημερίδα με θέμα: ¨ΤΗΛΕ – ΙΑΤΡΙΚΗ¨.

Το κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου στην προσπάθεια προώθησης καινοτόμων προϊόντων στην περιοχή πραγματοποίησε ημερίδα με σκοπό και θέμα την τηλεϊατρική κάτι το οποίο αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο ιατρικό εργαλείο προς τους πολίτες κυρίως απομακρυσμένων περιοχών.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν για την τηλεϊατρική Αντιπρόεδρος του Κέντρου Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου {ΚΕΤΕΚ – Π} κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογιός, Καρδιολόγος - Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & Υπεύθυνος καρδιολόγος προγράμματος τηλεϊατρικής Φώτης Τσάκαλης αλλά και ο  Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρος Τομάρας, τονίζοντας πως η ημερίδα αυτή μπορεί να αποτελέσει την "σπίθα" για να ξεκινήσει κάτι οργανωμένα και να παρέχει την δυνατότητα ευρύτερης κάλυψης.

Σε πρώτη φάση θα γίνει προσπάθεια να γίνουν μέσω της τηλεϊατρικής εξετάσεις ζαχαρώδη διαβήτη τύπου 2 σε συνεργασία του προγράμματος με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα για την τηλεϊατρική από το ΚΕΤΕΚ - Π


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.