Για την ρύθμιση των χρεών τους ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες και οι αγρότες της Αρκαδίας (pics,vid)

Για την ρύθμιση των χρεών τους ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες και οι αγρότες της Αρκαδίας (pics,vid)

Φεβρουάριος 22, 2019 - 21:00
1 σχόλια

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «120 δόσεις προς Δ.Ο.Υ. και ΕΦΚΑ – Κόκκινα δάνεια – Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης χρεών επιχειρήσεων, επαγγελματιών και αγροτών» διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου από το Επιμελητήριο Αρκαδίας  και το ΤΕΕ Πελοποννήσου.  

Το κοινό που παρακολούθησε την ημερίδα , είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις  βελτιώσεις που έγιναν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, μετά την ψήφιση διατάξεων, τον Δεκέμβριο, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τα χρέη τους πολλοί περισσότεροι οφειλέτες.

Η διαδικασία, που ήταν πιο δύσκολη πριν ενάμιση χρόνο, πλέον έχει απλοποιηθεί πάρα πολύ. Τότε έπρεπε να έχεις είκοσι επτά δικαιολογητικά και τώρα για την αίτηση χρειάζονται μόνο τρία δικαιολογητικά ανέφερε κατά την τοποθέτηση του ο  ειδικός γραμματέας.

«Χίλιες εξακόσιες επιχειρήσεις ρύθμισαν τα χρέη τους, μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών» ενώ ήδη έχουν κάνει αίτηση για να ρυθμίσουν τα χρέη τους εξήμισι χιλιάδες επιχειρήσεις και άλλες πενήντα εννιά χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για την αίτηση σημείωσε ο κ. Κουρμούσης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος από την εκδήλωση καθώς και τις δηλώσεις του Φώτης Κουρμούσης, που είναι ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Για την ρύθμιση των χρεών τους ενημερώθηκαν στην Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Παλιά το φέσωμα των δανειστών επαφίετο στην εφευρετικότητα των δανειοληπτών. Με την ανάληψη θεσμικής θέσης από τους "δεν πληρώνω" γίνεται επίσημο το νταραβέρι και παρέχονται οδηγίες ενώ οι τράπεζες βρίσκονται στα πρόθυρα νέων capital controls

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.