Για την απόλυση 4 εργαζόμενων που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Για την απόλυση 4 εργαζόμενων που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Δεκέμβριος 27, 2018 - 16:43
0 σχόλια

Κινητοποίηση την Παρασκευή
 

Μετά προσπάθεια που κάναμε για επικοινωνία με το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, για την επίλυση του θέματος των 4 εργαζόμενων που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους, δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη στο θέμα έως σήμερα.

Επιμένουμε ότι τις πετούν στο δρόμο μέσα στις γιορτές, ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες ανανέωσης των συμβάσεών τους, τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Επειδή δεν είναι πολυτέλεια και αναχρονισμός για τον εργαζόμενο να έχει σταθερή δουλεία, και το νοσοκομείο της Τρίπολης είναι ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού απαιτούμε ν’ ανανεωθεί η σύμβαση και στις 4 εργαζόμενες στην προοπτική της πλήρους απασχόλησης και της μονιμοποίησής τους, γιατί είναι δικαίωμά τους και δικαίωμά μας οι εργαζόμενοι να δουλεύουμε με δικαιώματα και να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Αυτό μας το δίκαιο αίτημα δεν εμπλέκεται σε τίποτα με τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ την οποία έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και η οποία θα προχωρήσει κανονικά.

Ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 28/12/2018, στις 12:00 το μεσημέρι, θα προχωρήσουμε σε κινητοποίηση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Θα παρευρεθεί και θα συμμετάσχει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.