Για τη νόμιμη χρήση μουσικής ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες στην Τρίπολη (pics,vid)

Για τη νόμιμη χρήση μουσικής ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 22, 2018 - 21:00
4 σχόλια

Εκδήλωση εστιατόρων Αρκαδίας για την νόμιμη χρήση μουσικής

Για να είναι νόμιμη η δημόσια χρήση της μουσικής, προϋποθέτει την προηγούμενη άδεια του δημιουργού/δικαιούχου.

Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να καταβάλουν κάποιο αντίτιμο σε εταιρίες  οι οποίες μέσα από τη χορήγηση της Άδειας Δημόσιας Εκτέλεσης αδειοδοτούν τις  επιχειρήσεις,  έτσι ώστε να χρησιμοποιούν το εκπροσωπούμενο μουσικό ρεπερτόριό της χωρίς περιορισμούς.

Το  Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εστιατόρων  Αρκαδίας   προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για τη νόμιμη δημόσια χρήση μουσικής  διοργάνωσε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο κτίριο της ΟΕΒΑ   μία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Δικαιώματα Χρήσεις Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος».

Ο κ. Γκιόκας Ιωάννης ως εμπορικός Διευθυντής της Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής μίλησε για τον Οργανισμό και για το νέο αμοιβολόγιο για το έτος 2018.

 Οι επιχειρηματίες του νομού είχαν την δυνατότητα μέσα από αυτή την συνάντηση να γνωρίσουν τις υποχρεώσεις τους για την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης, που πρέπει να προμηθευτούν για το έτος 2018, προκειμένου να είναι σύννομοι όταν χρησιμοποιούν το εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο.

Δεδομένης της μεγάλης αύξησης του ελληνικού και ξένου μουσικού ρεπερτορίου που υπάρχουν αρκετές εταιρίες που εκπροσωπούν τους καλλιτέχνες μετά την ανάκληση της άδειας της ΑΕΠΙ.

Μέσα από ένα αμοιβολόγιο, οι εταιρίες ξεκινούν άμεσα τις διαδικασία αδειοδότησης όλων των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν ελληνική και ξένη μουσική στις εγκαταστάσεις τους .

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του προέδρου  του Συλλόγου Εστιατόρων  Αρκαδίας Δημήτρη Κεκετσίδη, του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Πάρη Κατσικερού και του Γιάννη Γκιόκα  εμπορικού διευθυντή δημόσιας εκτέλεσης στην «Αυτοδιαχείριση».

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση εστιατόρων Αρκαδίας για την νόμιμη χρήση μουσικής


4 Σχόλια

Ενημερώστε τους και για τον νόμο περί έκδοσης αποδείξεων, απόδοσης ΦΠΑ και απαγόρευσης του καπνίσματος. Τους άλλους τους ξέρουν.

Αλήθεια με εκείνη την απαγόρευση καπνίσματος τι γίνετε; μας κοροϊδεύουν, όλους, υπάρχει κατάστημα <<υγειονομικού ενδιαφέροντος>> που εφαρμόζει αυτόν τον Νόμο? περάστε πρώτα-πρώτα από τις καφετέριες και μετά από τα φαγάδικα, τα ρούχα σας θα μυρίζουν καπνό από τσιγάρο......ακούει κανείς? Τα ίδια δικαιώματα που έχει ο καπνιστής έχει και μη καπνίζων κυρίες και κύριοι......

Για την υπερένταση της μουσικής ειδικά σε ώρες κοινής ησυχίας, τους ενημερώσατε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.