Για στρεβλώσεις και παρανοϊκές προσεγγίσεις της λειτουργίας της δημοκρατίας κάνει λόγο ο Τατούλης

Για στρεβλώσεις και παρανοϊκές προσεγγίσεις της λειτουργίας της δημοκρατίας κάνει λόγο ο Τατούλης

Μάιος 05, 2015 - 09:45
2 σχόλια

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 4 Μαΐου, συνεχίζοντας τις εργασίες της προηγούμενης συνεδρίασης, η οποία είχε διακοπεί. Ένα από τα θέματα που τέθηκαν, ήταν εκείνο των αναπτυξιακών εταιριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόεδρος των οποίων είναι π περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όπως προβλέπεται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλειοψηφία και μειοψηφία αντιπαλεύουν ως προς τις αναπτυξιακές, δυναμώνοντας την ένταση στις συνεδριάσεις.

Ο κ. Τατούλης στην αρχή της τοποθέτησής του κάλεσε τον κ. Πατσαρίνο να μπει σε τάξη και να επανέλθει, καθώς τη στιγμή που ξεκίνησε να τοποθετηθεί, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας μιλούσε παράλληλα.

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι όποιος έχει στοιχεία, οφείλει αν απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, καθώς δεν υπάρχουν λαϊκά δικαστήρια αλλά ούτε και η κυβέρνηση μπορεί να μετατραπεί σε ένα τέτοιο δικαστήριο. «Αυτές είναι οι στρεβλώσεις και οι παρανοϊκές προσεγγίσεις της λειτουργίας της δημοκρατίας που έχουν μέσα στο μυαλό τους  άνθρωποι τύπου Πατσαρίνου», υπογράμμισε.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορεί κανέναν χωρίς στοιχεία, όποιος έχει στοιχεία, πρέπει να τα καταθέσει στους αρμόδιους και σε κανέναν άλλον, γιατί μερικοί προχωρούν σε αυθαιρεσίες, προκαλώντας συνθήκες ζούγκλας

Ο κ. Πατσαρίνος στη συνέχεια κάλεσε τον κ. Τατούλη «να χαλαρώσει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Μια τέτοια άποψη», είπε ο περιφερειάρχης, «έχει αστικές και ποινικές ευθύνες και δεν είναι και πολιτικά έντιμο αυτό που έκανε ο κ. Πατσαρίνος». «Έτσι όπως πορεύεστε, τα πράγματα θα είναι πολύ τραγικά, με τραγικές συνέπειες για όλους και όλες. Να σταματήσετε να είστε μάρτυρας προσωπικών αφηγημάτων», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατσαρίνος ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των αναπτυξιακών και ιδιαίτερα για την «Πελοπόννησος ΑΕ», για την οποία, όπως είπε, «πρόσφατα είδαμε ότι υπάρχουν στοιχεία ύποπτα και αδιαφανή».

«Αν δεν μας δώσετε στοιχεία, από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πορευτούμε», είπε ο κ. Πατσαρίνας. «Αν δεν μας δώσετε στοιχεία, το τι θα κάνουμε είναι δική μας υπόθεση, με όποιους θεσμούς», κατέληξε.
 


2 Σχόλια

Το θέμα δεν είναι να περάσουν απλά, αλλά να έχουν και τη συνοδεία συγκεκριμένων αρχών...........αλλιώς δεν γίνεται δουλειά! Συνεχίζουν να κάνουν οι κύριοι προκλητικότατα μεταφορα σκουπιδιών προς άγνωστη κατεύθυνση, και όλοι κάνουν το κορόιδο....ως πότε βέβαια δεν ξέρω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.