Για το ψηφιακό marketing και τα social media ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Για το ψηφιακό marketing και τα social media ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Δεκέμβριος 10, 2018 - 21:00
5 σχόλια

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο ενημερωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Tο ψηφιακό marketing & τα social media» που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την #ομάδαReady της εταιρείας τηλεπικοινωνίων Vodafone τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν αφορούσαν το digital marketing τα social media και τα websites, εργαλεία απαραίτητα για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό έχουν κάνει στροφή στην ψηφιακή αγορά και το μάρκετινγκ.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο διαδίκτυο προκειμένου να λάβουν ποικίλες πληροφορίες. Στην πραγματικότητα, η ευρεία πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων έχει οδηγήσει σε μια θεμελιώδη μεταβολή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τις επιχειρήσεις.

Αρκεί και μόνο να αναφέρουμε ότι περίπου το 90% των προβολών βίντεο στο Twitter και το 60% των προβολών βίντεο στο YouTube προέρχονται τώρα από χρήστες κινητών συσκευών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον χαιρετισμό του αντιπρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Τρουπή, της κυρίας Ματίνας Παράσχου υπεύθυνης Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, καθώς και μέρος της παρουσίασης.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ψηφιακό marketing και social media στο Επιμελητήριο Αρκαδίας


5 Σχόλια

εχει φροντισει ο τωρινος προεδρος, ο πολυμηχανος, ο δημαρχος, ο ξυλεμπορος για αυτο, να γινει προεδρος ο προεδρος της ΒΙΠΕ.......καθως και ο ψευτοδημοσιογραφος χαχα

Δε τιμά καθολου τον Μπουντρουκα αυτο που γίνεται. Αδειάζει κάποιους που τον στήριξαν στα δύσκολα κ οταν τους είχε ανάγκη......τωρα απλα δείχνει την πραγματική του παιδεία και το αληθινό του χαρακτήρα. Πάει και για περιφερειάρχης τρομαρα του! Μαύρο ρε παρτακια. Η πόλη βλεπει ξερει κ εκδικείται

Ρε παιδιά και ο Τρουπής φερέφωνο του Βλάση είναι , μη κοροιδευόμαστε πασοκογενής θα είναι πάλι η προεδρία και ο Βλάσης ΠΑΣΟΚ είναι κατά βάθος.

Απλα, ο Μπουντρουκας κοιτά καθαρά τον εαυτούλη του κ κρεμα ολα τα παιδια που τον στήριξαν! Κ που συναίνεσαν σε ενα κοινο συνδυασμό. Αυτός είναι ας προσεχατε. Ο Τρουπης ηταν κολώνα του σε πολλα επίπεδα. Τωρα τον πουλα στεγνά! ΠΑΣΟΚ! Αθάνατο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.