Για πολλοστή φορά οι κάδοι της Τρίπολης κίνδυνος για τους οδηγούς

Για πολλοστή φορά οι κάδοι της Τρίπολης κίνδυνος για τους οδηγούς

Απρίλιος 15, 2014 - 10:25
1 σχόλια

Επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί σε αυτό το θέμα των κάδων, οι οποίοι αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για τους οδηγούς, και είναι σε «θέση» ακόμα και τη ζωή τους να τους στερήσουν, απ’ τη στιγμή που παρακωλύουν και εμποδίζουν την ορατότητα αυτών.

Στις οδούς Μουντζοροπούλου, Διοτίμας και όχι μόνο, παντού στην Τρίπολη το συναντά κανείς αυτό, η κατάσταση είναι απαράδεκτη, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι κάδοι τοποθετούνται σε επικίνδυνες στροφές και διασταυρώσεις, προκαλώντας τον κίνδυνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ατυχήματα συμβαίνουν λόγω αυτού του προβλήματος, το οποίο με άμεση παρέμβαση των αρμοδίων, μπορεί και να επιλυθεί. Ωστόσο, ανευθυνότητα υπάρχει και απ’ την πλευρά των πολιτών, οι οποίοι προκειμένου να εξυπηρετούνται ως θέλουν, δε λογαριάζουν τον συμπολίτη τους και συνάνθρωπό τους και δεν είναι λίγες οι φορές που μετακινούν τους κάδους από τη θέση τους.

Ακόμα, ένα περιστατικό όμως είναι ότι πέρα απ’ το ήδη υπάρχον πρόβλημα, πολλές φόρες δίπλα από τη θέση των κάδων παρκάρουν αυτοκίνητα, κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη, είτε πρόκειται για στάση είτε ακόμα χειρότερα για στάθμευση.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι καδοι μπαινουν κατω απο τα σπιτια οσων εχουν λιγοτερους σταυρους, απλο δεν ειναι ? Δεν θα μπει καδος που μυριζει κατω απο 8 οροφη πολυκατοικια με 100 ενοικους , μιας και αυτα ειναι ψηφαλακια ...