Για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην έδρα του

Για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην έδρα του

Ιανουάριος 27, 2015 - 10:17
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής πράξη δεύτερη για την φάση των ‘’16’’ του κυπέλλου Ελλάδος το απόγευμα (19:30) της Τρίτης (27/1) στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ .

Η Αρκαδική ομάδα φιλοξενεί τον Ηρακλή και με προίκα το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη έχει το προβάδισμα της πρόκρισης και φυσικά θέλει να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί και θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο για τις ‘’8’’ καλύτερες ομάδες του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει στην διάθεση του τους Ζησόπουλο, Παντελιάδη και Νίκο Φερνάντεθ ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Ιγκλέσιας, Αλόκο και Σκούρτης.

Από την άλλη ο τεχνικός του ‘’Γηραιού’’ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν από τα γνωστά με τους Τόσκα, Ζαμπάζη, Γιαννίκογλου και Μπάμπα ενώ επέστρεψε ο Λαδάς και ταξίδεψε στην Τρίπολη με στόχο να προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Ο Αστέρας Τρίπολης απομένει να διαχειριστή σωστά την ρεβάνς κόντρα στον Ηρακλή και με την εμπειρία που έχει σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις να φτάσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος που αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.