Για μια θέση στον ήλιο Δόξα και Ζευγολατιό

Για μια θέση στον ήλιο Δόξα και Ζευγολατιό

Μάιος 17, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και όλα είναι ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με το ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα επιστρέψει και πάλι στις τοπικές κατηγορίες.

Δόξα Μεγαλόπολης και Ζευγολατιό την Κυριακή 21 Μαΐου δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης σε Μυτιλήνη και Αχαγιά αντίστοιχα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Την περασμένη αγωνιστική Δόξα και Ζευγολατιό παίζοντας με το μαχαίρι στο λαιμό έδειξαν χαρακτήρα επικρατώντας οι κυανόλεκοι στην Μεγαλόπολη του Παναργειακού με 2-1 και με 2-0 οι Κορίνθιοι εντός έδρας του Αιολικού προσεχούς αντιπάλου της αρκαδικής ομάδας.

Η κατάσταση έτσι όπως είναι διαφοροποιημένη στον βαθμολογικό πίνακα φέρνει ισόβαθμους την Δόξα με το Ζευγολατιό στην τελευταία θέση με τους Κορίνθιους όμως να υπερτερούν στην ισοβαθμία έναντι της ομάδας της Μεγαλόπολης.

Στον πρώτο γύρο στην Κορινθία Ζευγολατιό και Δόξα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με σκορ 1-1 ενώ στην Μεγαλόπολη στην αναμέτρηση για τον δεύτερο γύρο το Ζευγολατιό είχε καταφέρει να φύγει με το τρίποντο της νίκης με σκορ 0-1.

Αυτό σημαίνει πως το Ζευγολατιό έχει πλεονέκτημα της ισοβαθμίας έναντι της Δόξας με την ομάδα της Μεγαλόπολης να κυνηγάει να πάρει έναν βαθμό παραπάνω από τους Κορίνθιους την τελευταία αγωνιστική ποντάροντας στο ότι δεν θα περάσει από την έδρα της Αχαικής την ίδια ώρα που θα χρειαστεί τουλάχιστον βαθμό η βαθμούς στην Μυτιλήνη.

Είναι ξεκάθαρο πως το φετινό ταξίδι της Δόξας στην Γ' Εθνική είναι συναρπαστικό με την εντός έδρας ήττα από το Ζευγολατιό να στοιχειώνει για ώρα βαθμολογικά την ομάδα που θα παλέψει ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο την παραμονή της.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.