Για έβδομη μέρα χωρίς τηλέφωνο και Internet περιοχές της Νότιας Κυνουρίας

Για έβδομη μέρα χωρίς τηλέφωνο και Internet περιοχές της Νότιας Κυνουρίας

Σεπτέμβριος 14, 2018 - 10:14
1 σχόλια

Αποκλεισμένα τηλεφωνικά και διαδικτυακά βρίσκονται για έβδομη(!) ημέρα σήμερα πολλά χωριά του ορεινού όγκου της Νότιας Κυνουρίας, αλλά και παραθαλάσσιες περιοχές του δήμου μας.

Το πρόβλημα έχει εγείρει ήδη πολλές διαμαρτυρίες προς την COSMOTE καθώς στα απομακρυσμένα χωριά μας ζουν ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους ή είναι ασθενείς και διαθέτουν μόνον σταθερό τηλέφωνο, οπότε εύλογα αισθάνονται αποκομμένοι από τον έξω κόσμο, ενώ προβλήματα δημιουργούνται και σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν POS ή ίντερνετ για τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα που έχει κάνει τη ζωή δύσκολη σε αρκετούς συμπολίτες μας, έχει προκύψει από βλάβη που προκλήθηκε στην νέα οπτική ίνα που έρχεται στην περιοχή μας από την Τρίπολη, μετά από εργασίες που γίνονται στην περιοχή της Τεγέας, με τα συνεργεία της COSMOTE προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποκαταστήσουν την βλάβη.

(ΠΗΓΗ: leonidion.gr)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

να απαιτησετε μειωμενους λογαριασμους λογω μη παροχης υπηρεσίας. το εχω ζητησει και εγω τηλεφωνικα και μου εχουν δωσει μιση τιμη το μηνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.