Για άλλη μια φορά δημιουργείται θέμα με το εορταστικό ωράριο

Για άλλη μια φορά δημιουργείται θέμα με το εορταστικό ωράριο

Νοέμβριος 27, 2010 - 17:12

Για άλλη μια φορά δημιουργείται θέμα με την Κυριακή πριν τις γιορτές που προβλέπει ο νόμος να παραμένουν τα καταστήματα ανοικτά.

Η ΕΣΕΕ υπερασπίζεται τη διατήρηση της κατάστασης έτσι όπως ισχύει χρόνια και προβλέπεται από το νόμο, δηλαδή τη λειτουργία των καταστημάτων μία μόνο Κυριακή.

Ο κ. Καρρέλας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και συγχρόνως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, με αίτηση του στη Νομαρχία Αθηνών, ζήτησε το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας, για μια επιπλέον Κυριακή, στις 12 Δεκεμβρίου 2010.

Ο Νομάρχης Αθηνών κ. Σγουρός, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας, έκανε, με αβάσιμη αιτιολόγηση, αποδεκτό το αίτημα.

Ο κ. Καρρέλας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι από τη στιγμή που δεν τιμά με τις πράξεις του τα συμφωνηθέντα στην ΕΣΕΕ, δηλαδή δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του συνόλου των συναδέλφων του, όπως έχει υποχρέωση, οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΕΕ. Είναι αδιανόητο να δημιουργεί με τον τρόπο του συνθήκες άνισης μεταχείρισης ανάμεσα στην Αθήνα και την περιφέρεια, γεγονός που υπό μια έννοια προκαλεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Αν για το κ. Καρρέλα θέματα ηθικής τάξεως είναι ακατανόητα, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, οφείλουν να τον αποπέμψουν από τη θέση του αντιπροέδρου που κατέχει σήμερα.

Tο Δ.Σ.

Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης "ο Ερμής"

Ειδήσεις: