Για ακαδημίες και... επαφές στο Έσσεν ο Μποροβήλος

Για ακαδημίες και... επαφές στο Έσσεν ο Μποροβήλος

Μάιος 25, 2016 - 14:30
5 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Γερμανία επέστρεψε ο Δημήτρης Μποροβήλος πιο... γεμάτος από γνώσεις πάνω στο κομμάτι των Ακαδημιών, ενώ είχε επαφές και με συγκεκριμένους μάνατζερ.

Το ταξίδι του Δημήτρη Μποροβήλου στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Εσσεν όπου βρίσκεται στο κέντρο της κοιλάδας του Ρουρ, είχε κύριο λόγο των γνώσεών του πάνω στο κομμάτι των Ακαδημιών και όχι αποκλειστικά να τσεκάρει κάποιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που ρίχνει όλο και περισσότερο το βάρος πάνω στα... νιάτα. Δεν είναι τυχαία και η ευκαιρία που θα δοθεί φέτος στο παιδί από την Αρκαδία, Γιάννη Κώτσιρα.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας είδε τις εγκαταστάσεις της Εσσεν και γενικότερα έλαβε περισσότερη γνώση για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του γερμανικού μοντέλου, του οποίου είναι λάτρης, όπως είχε δηλώσει κι ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξή του στο gazzetta.gr.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με κάποιους μάνατζερ και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο μεταγραφικό θέμα από το εν λόγω ταξίδι.

Πάντως, ο σχεδιασμός της ομάδας θα «τρέχει» κανονικά και από την παραπάνω εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις στην Τρίπολη.

Από το  gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Όσες γνώσεις και να πάρετε ποδόσφαιρο δεν θα μάθετε.Μήπως όλα αυτά είναι τερτίπια για να μη γίνουν μεταγραφές;Φαίνεται ότι αντιλαμβάνεσθε ότι η Ευρώπη για τον Αστέρα από δω και πέρα είναι άπιαστο όνειρο γιατί από χρόνου οι ομάδες που θα πάνε Ευρώπη είναι 3.Και φυσικά ηΕυρώπη δίνει χρήματα στις ομάδες.Αυτά.

Essen μέσα

παρακαλω ποτε θα βγουν τα διαρκειας εκει στην τερτσετη να παρω καμια δεκαρια να εχω ...............................................μες στη ζεστουλα θα ειμαι φετος,παρεα με τα φιλαρακια σε καφε και ας βρεχει οσο θελει !!!!!!!!!

Ξέρεις αν δεν πάρεις ΕΣΥ διαρκείας μπορεί και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Αστερας Μην εισαι κουτός και πάρεις στη ζεστουλα σου ΕΣΥ

Δεν περνάς από τα γραφεία να τους πεις τη γνώμη σου για το Ποδόσφαιρο γιατί φαίνεται το ξέρεις καλά και αυτοί εκεί είναι χαζοί δεν έχουν ιδέα από οτι φαίνεται τόσα χρονια από αποτυχία σε αποτυχία πάνε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.