Για το αήττητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας

Για το αήττητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας

Μάιος 05, 2015 - 16:35
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League την Κέρκυρα την Κυριακή (10/5, 19:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τα κίνητρα να είναι αρκετά για τους «κιτρινομπλέ».

Με νίκη η αρκαδική ομάδα  αφενός μπαίνει στα play off του πρωταθλήματος με βαθμό κάτι το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί για να διεκδικήσει ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο  και αφετέρου κρατά αήττητο το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο γεγονός που σίγουρα έχει την δική του αξία.

Έτσι το πάθος για την νίκη στον Αστέρα είναι τεράστιο και παρά τις απουσίες βασικών μονάδων ο Στάικος Βεργέτης και οι παίχτες του είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητοι στο ''κάστρο'' της Τρίπολης και στην συνέχεια να επικεντρωθούν στα play off του πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.