Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας (pics)

Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας (pics)

Μάιος 20, 2018 - 09:02
1 σχόλια

Για 6η συνεχή χρονιά οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν δωρεάν από εθελοντές ιατρούς στη Λυσσαρέα της Γορτυνίας το Σάββατο 19 Μαΐου. Η πρόεδρος της ΔΗΚΕ Γορτυνίας κυρία Μαρίνα Διαμαντοπούλου ανέβασε στον ρποσωπικό της λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τη δράση:

Σήμερα, Σάββατο 19 Μαϊου 2018, στο χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας, υποστηρίζοντας τη δράση των εθελοντών γιατρών που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν στους κατοίκους απομακρυσμένων χωριών της Γορτυνίας. Μια πρωτοβουλία που οργανώνεται και πραγματοποιείται για 6η χρονιά με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΓ), της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου, του Συλλόγου Λυσσαρεωτών, του Κέντρου Ημέρας Αμάλθεια Τρίπολης και την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αφιλοκερδώς όλα! Πολύ συγκινήθηκα! Και τα προγράμματα τρέχουν. ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.