Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Σεπτέμβριος 06, 2019 - 18:21
0 σχόλια

EUROKINISSI

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Παύλος Γερουλάνος έριξε τη «βόμβα», κατά πολλούς, βέβαια, αναμενόμενη: Τον ενδιαφέρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

Ηχηρή απάντηση, με σαφή υπονοούμενα, έδωσε η Χαριλάου Τρικούπη στον Παύλο Γερουλάνο.

Σύμφωνα με κύκλους της Χ. Τρικούπη η πρώτη αντίδραση ήταν η εξής:

«Οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν είναι πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης που οφείλουν να σέβονται όλοι. ;Oσοι καλλιεργούν την εσωστρέφεια, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία στην παράταξη kαι εκτίθενται προσωπικά».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.