Γεροβασίλη: «Υπάρχουν νόμοι, δεν θα φτάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα»

Γεροβασίλη: «Υπάρχουν νόμοι, δεν θα φτάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα»

Φεβρουάριος 09, 2016 - 18:22
0 σχόλια

Η κυβέρνηση θα αφήσει την Τροχαία να μεριμνήσει

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι δεν θα επιτρέψει η κυβέρνηση να φθάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα, όπως έχουν ανακοινώσει οι δεύτεροι, οι οποίοι έχουν καλέσει σε μαζική κινητοποίηση και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

«Στόχος μας είναι οι βέλτιστες λύσεις και αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος του αγροτικού κόσμου, που πρέπει να απομονώσει αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα τους», είπε και κατέληξε πως «κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τους». «Ο διάλογος με τους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση», διευκρίνισε. Απαντώντας δε σε ερώτηση για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα την Παρασκευή, υπονόησε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να φτάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα. «Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, νομίζω ότι η Τροχαία θα λάβει τα μέτρα της», είπε χαρακτηριστικά. 

ΠΟΑΣΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ

Από την άλλη πλευρά, σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα ΜΑΤ να μην υπακούσουν σε εντολές που θα τους δοθούν, προκειμένου να μπλοκάρουν τους αγρότες.

«Το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών. Είναι παιδιά ηλικίας από 19 έως 27 ετών και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τους δοθεί η διαταγή να σταματήσουν τους αγρότες. Είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στο Σκάι.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.