Γεωργούλης και Φραγκούλης ζητούν την απομάκρυνση του περιπτέρου της ΧΑ στην Τρίπολη

Γεωργούλης και Φραγκούλης ζητούν την απομάκρυνση του περιπτέρου της ΧΑ στην Τρίπολη

Ιούνιος 28, 2019 - 11:19
7 σχόλια

Με επιστολή τους προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» κκ. Γεωργούλης και Φραγκούλης ζητούν την απομάκρυνση του περπτέρου της Χρυσής Αυγής από την πλατεία Αγίου Βασιλείου και επισημαίνουν ότι με την πράξη του αυτή ο Δήμος Τρίπολης νομιμοποιεί την «εγκληματική οργάνωση», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κάτι που κανένας άλλος Δήμος δεν έκανε.

Ακολουθεί η επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης

κ. Αναστάσιο Κακλαμάνο

Κύριε Πρόεδρε,

Με δεδομένο ότι στις 10 Ιουνίου 2019 ήταν η επέτειος της σφαγής στο Δίστομο του 1944, όπου τα αποκτηνωμένα ΕΣ-ΕΣ σκότωσαν με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό 218 αθώους άμαχους, από μωρά 4 μηνών μέχρι γέροντες. Με δεδομένη επίσης τη στάση της Ναζιστικής Εγκληματικής Οργάνωσης «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» η οποία όχι μόνο σκοτώνει και κακοποιεί  Έλληνες Αντιφασίστες και αθώους μετανάστες με άνανδρο τρόπο αλλά επίσης στο περιοδικό που εκδίδει με τίτλο « ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στο τεύχος 34 του 1988 στη σελ. 7 εκθειάζει τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα που αιματοκύλησαν το λαό μας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν στο τεύχος αυτό ανενδοίαστα αυτοί οι θαυμαστές των εγκλημάτων του Χίτλερ, που έχουν μάλιστα το θράσος να παριστάνουν τους πατριώτες, όπως φαίνεται και στο συνημμένο άρθρο με τίτλο « Δίστομο. Η θηριωδία των ΕΣ-ΕΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2019 στα « ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ» ότι « Τα ΕΣ-ΕΣ έδωσαν μέχρι εσχάτων τη μάχη του πολιτισμού εναντίον της βαρβαρότητας»( ! ). Για όλους αυτούς τους λόγους αποτελεί επιτακτική ανάγκη να ακυρωθεί η άδεια που δυστυχώς δόθηκε από το Δήμο Τρίπολης, να στήσουν οι απάτριδες αυτοί φασίστες περίπτερο την προεκλογική περίοδο και μάλιστα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Μια τέτοια πράξη όχι μόνο δεν τιμά το Δήμο μας και φυσικά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δημοκρατική στάση αλλά αντίθετα αποτελεί ντροπή για την πόλη μας και όσα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με την ψήφο τους νομιμοποίησαν την εγκληματική αυτή οργάνωση, κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος Δήμος με προοδευτικό Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Τρίπολη 25 Ιουνίου 2019

 

Γιάννης Γεωργούλης, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης

Διονύσης Φραγκούλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Εκπρόσωπος της Μαντινειακής Συμπολιτείας


7 Σχόλια

Επειδή ο τύπος περιφρουρεί την ουσία, ας επισημανθεί πρωτίστως η κοινή ανακοίνωση ενός ανεξάρτητου με έναν εξαρτημένο αριστερό.

μιλάνε για απάτριδες φασίστες οι μπολσεβίκοι που αιματοκύλισαν οι παππούδες τους την ελλάδα με ξένα όπλα και μέχρι σήμερα παραμένουν οι μητραλοίες της πατρίδας. καμιά συμπάθεια για την χρυσή αυγή η οποία έχει αποδομηθεί πλήρως αλλά όχι να μας το παίζουν και ενεργοί πολίτες οι θαυμαστές του μπέρια και του γκράμσι.

όταν αυτοί οι 2 μας πουν ποιοι ήταν οι εκτελεστές του άμαχου πληθυσμού στο βαλτέτσι, ποιοι σκότωσαν ακόμη και μικρά παιδιά στον μελιγαλά, μας ενημερώσουν για την βία στον άγιο γεώργιο φενεού τότε μόνο θα τους ακούσουμε περί χρυσής αυγής

Λαικίζουν οι αναρχοκομμουνιστές

Κύριοι, μιλάτε για το 3ο κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μήπως να σοβαρευτείτε λίγο;

Γιατί θέλετε να τους διώξετε; Μήπως φοβάστε οτι θα μπούν πάλι στην βουλή και (σας) ρίξουν πάλι ξύλο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.