Γεώργιος Φαράντος: Για μια ανθρώπινη και σύγχρονη πραγματικότητα για το δήμο Τρίπολης και τη ΔΕ Κορυθίου

Γεώργιος Φαράντος: Για μια ανθρώπινη και σύγχρονη πραγματικότητα για το δήμο Τρίπολης και τη ΔΕ Κορυθίου

Μάιος 24, 2019 - 12:00
16 σχόλια

Υποψηφιότητα Γ. Φαράντου στο Δήμο Τρίπολης

O κ. Γεώργιος Ι. Φαράντος είναι υποψήφιος για τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό  «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Παυλή.

Φιλοδοξεί να προσφέρει στον δήμο Τρίπολης και στην Δημοτική Ενότητα Κορυθίου με βάση ένα δομημένο σύγχρονο και ρεαλιστικό σχέδιο που περιλαμβάνει όραμα, αποστολή, σκοπούς, στόχους και δύναται να πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένες επιχειρησιακές τεχνικές και χρηματοδοτήσεις.

Οι πυλώνες οι οποίοι συνιστούν το σχέδιο κατανέμονται στους τομείς του πολιτισμού του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού και τις ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων.

Με την υλοποίηση των σχεδίων αυτών είναι δυνατόν να καταπιαστεί εφικτή η επίτευξη μιας ανθρώπινης καθαρής και σύγχρονης πραγματικότητας για το δήμο Τρίπολης και την ΔΕ Κορυθίου ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που θέτουν σύγχρονα  και εξαιρετικά μεταβαλλόμενα αυτοδιοικητικά περιβάλλοντα.

Ο Φαράντος Γεώργιος του Ιωάννη είναι Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου). Έχει εργαστεί ως Προϊστάμενος Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Αρκαδίας και Αργολίδας, ως Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Αρκαδίας, ως Επιθεωρητής Εργασίας στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ως Μηχανικός Ελληνικού Στρατού, ως Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως Εκπαιδευτής ΙΕΚ και ως Εκπαιδευτής ΚΕΚ.

Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και έχει Μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πτυχίο Ειδίκευσης στην Παιδαγωγική και Διδακτική της Τεχνολογίας από τη ΣΕΛΕΤΕ (ΑΣΠΑΙΤΕ) και Πτυχίο Εκπαιδευτικού και Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από τη ΣΕΛΕΤΕ (ΑΣΠΑΙΤΕ). Έχει ερευνητικό και συγγραφικό έργο σε Διεθνή Συνέδρια και σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά. Κατάγεται από το Παρθένιο (Μπερτζοβά) Μαντινείας Αρκαδίας.

 

 


16 Σχόλια

Δεν πρόκειται να ψηφιστείτε. Ο Δήμαρχος δεν έχει κάνει κάποιο έργο όλα αυτά τα χρόνια και δεν πρόκειται να περάσει πρώτος ούτε στο κεντρικό ούτε στις ενότητες.

Μπράβο στον Παυλη που επέλεξε τον Φαραντο Γεώργιο ως υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του. Άνθρωποι με προσόντα όπως ο Φαραντος είναι διαμάντια για το Δήμο μας και πρέπει να αξιοποιούνται για το καλό του τόπου μας και όλων μας!

Καλή επιτυχία αν και είναι σίγουρο ότι θα σαρωσεις γιατί έχεις πολύ ρεύμα και ακούγονται θετικά σχόλια για σένα. Το βιογραφικό σου είναι πολύ δυνατό και θα τραβήξεις μπροστά. Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη ο Δήμος μας: νέους, πετιχυμενους, άξιους και με όραμα.

Μπράβο. Αξιόλογος και Αξιοπρεπής Άνθρωπος. Μια ισχυρή προσωπικότητα που πρέπει και θα έχει ο δήμος Τρίπολης.

14:11 Ψώνισε από σβέρκο κι αυτός που πήγε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του απόλυτου τίποτα

Εφόσον είναι άξιος και αξιολόγος (όπως εσείς λέτε, γιατί ο κύριος είναι παντελώς άγνωστος, άρα καμία εγγύηση δεν υπάρχει για την αξία του) τότε τι ακριβώς κάνει με τον Παυλή; Πάρτε το χαμπάρι όλοι οι υποψήφιοι του Μήτσιου. Από τη στιγμή που συμπορεύεστε με τον Παυλή που κατέστρεψε την πόλη, είστε εξ ορισμού ανίκανοι να αξιολογήσετε το σωστό και δεν θέλετε το καλό της πόλης. Είστε επικίνδυνοι. Και θα είστε εσαεί δακτυλοδεικτούμενοι. Η ρετσινιά δεν θα φύγει ποτέ από πάνω σας

Δεν θα βγεις γιατί δεν κάνετε τίποτα για την πόλη. Χρειαζομαστε κάλυψη λακουβας κι όχι πτυχια

Αγωνιστής για τους εργαζόμενους με καθημερινή παρουσία στους χώρους εργασίας.παντα δίκαιος και με τεράστιο έργο στα εργατικά.

Είναι από το Παρθενι. Εγγονός του Δημητρίου Τσούκα Σιδηροδρομικού. Και τον ξέρουν όλοι από παιδί. Εκτός από σένα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.