ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Οι εργαζόμενοι δεν θα υποκύψουν σε δώρα και υποσχέσεις

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Οι εργαζόμενοι δεν θα υποκύψουν σε δώρα και υποσχέσεις

Ιανουάριος 08, 2019 - 19:50
10 σχόλια

Καταδικασμένη «να πέσει στο κενό» είναι μια ακόμα προσπάθεια της κυβέρνησης να δελεάσει τους «ψευτοεπενδυτές» των λιγνιτικών μονάδων.

Μετά την κατάργηση του τέλους Λιγνίτη και τα ΑΔΙ για τις λιγνιτικές μονάδες, οι ενδιαφερόμενοι ζητούν «κίνητρα» προκειμένου να αγοράσουν τις μονάδες Μελίτης και Μεγαλόπολης με το ελάχιστο εργατικό δυναμικό.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανέναν λόγο να υποκύψουν σε «δώρα» και «υποσχέσεις». Οι υποσχέσεις για «ακόμη ένα πεντοχίλιαρο» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παγίδα, που κάθε συνάδελφος στις «Λιγνιτική Μεγαλόπολης» και «Λιγνιτική Μελίτης», πρέπει να αποφύγει !

Και στο «κάτω – κάτω της γραφής» γιατί πρέπει να θεωρηθεί καλή μια πρόταση που είναι μικρότερη από τα όσα ισχύουν (αντίστοιχα) σε πρώην θυγατρική της ΔΕΗ ΑΕ ! 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνεχίζει τις ενημερωτικές συναντήσεις και μετά την  εκδήλωση που έγινε πρόσφατα στη Μελίτη προγραμματίζει ανάλογη στη Μεγαλόπολη την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


10 Σχόλια

Α τωρα δεν θα υποκυψετε. Τοσα χρονια ομως υποκυψατε στα χρυσα κουταλια. Για να δειτε εσεις των χιλιαδων ευρω πως ειναι να περνας με 400.

Δυστυχως αυτοι των χιλιαδων ευρω ηταν λιγοι ,η πλειοψηφια ετρωγε το λουκι.Τα κομματοσκυλλα συνδικαλιστες με τους προισταμενους που καθοντουσαν καθε κυριακη υπερωρια ,και σε αργιες,και αρμεγαν.Καποιοι εφταναν και 80 χιλιαδες τον χρονο.Εγω που ανηκω στην πλειοψηφια δεν περασα ποτε τις 30 χιλιαδες τον χρονο και απο θεμα δουλειας αφηστε το.

30.000 ευρω το χρόνο ο απλός εργαζόμενος; 2.500 ευρώ τον μήνα; ο απλός εργαζόμενος; Τα χάπια μου. Κοιμάμαι ή ονειρεύομαι; Ζω σε άλλη χώρα; Γι αυτό πληρώνω 100 ευρώ ΔΕΗ καίγοντας δυό λάμπες μόνο.

@ δεξιό ΔΕΗτζή. Αυτό το δυστυχώς μπροστά τα μαρτυράει όλα. Δηλαδή έπρεπε να είναι πολλοί οι αγράμματοι που δεν ήξεραν τι έπαιρναν! Πήγαινε τώρα στο πρατήριο του συνεταιρισμού να ντυθείς οικονομικά με ακριβές φίρμες.

Τροικανε ειδες με τα μάτια σου τα εξοφλητικα των αγραμματων και ξερεις τι επαιρναν;Σταμάτα να βγάζεις χολη και να ζηλεύεις που ντυνομαστε με φίρμες φθηνά ενώ εσυ τα χρυσοπληρωνεις απο το χαρτζιλίκι που σου δίνει ο μπαμπάς σου και η γιαγιά σου, μπουλη

11:39 οπως γραφω το μέγιστο που είχα φτάσει με πολλή δουλειά και πριν των μνημονιων.Δεν έπαιρνα στάνταρ 2500 καθε μηνα και ουτε ειμαι αγραμματος.Και για το δυστυχως που γράφω αναφέρομαι σε αυτούς που αρμεγαν την ΔΕΗ δυστυχως την καταεκλεψαν και τα πληρώνουμε εμείς τώρα, Τι δεν καταλαβαίνεις;;Οσο για τα 100 ευρώ 2 λάμπες κοιτα τα δημοτικά τέλη και λοιπά νταβατζιλικια

Όσοι έχουν μεταπτυχιακό και λίγο μυαλό να τους κόβει, δεν δουλεύουν για 800 ευρώ. Παίζουν σε 1200+. Εκτός κι αν μιλάς για τους ανθρώπους του φραπέ που λένε "ε δε βαριέσαι, και 800 καλά είναι, σιγά μην κάνω (και) κάτι άλλο"

Μεταπτυχιακό σε τι ειδικότητα ρε τσιμεντολιθε ;;; Μήπως στην ζωική παραγωγή ρε φίδι Τριπολιτσωτικο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.