Γεννηματά: Ο Τσίπρας οδηγεί τη ΔΕΗ στη χρεοκοπία

Γεννηματά: Ο Τσίπρας οδηγεί τη ΔΕΗ στη χρεοκοπία

Μάιος 18, 2019 - 10:44
0 σχόλια

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο επισκέφτηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Αφού ενημερώθηκε και συνομίλησε με τους εργαζομένους, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι οδηγεί την ΔΕΗ στην χρεοκοπία, ενώ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε ότι παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά από το Λαύριο: «Ο κ. Τσίπρας οδηγεί την ΔΕΗ στην χρεοκοπία. Έχει ζημιά 900 εκατ. ευρώ. Εκχωρεί  χωρίς αντάλλαγμα στους ιδιώτες  το 50% των πελατών και των εσόδων της και πουλάει όσο-όσο τις μονάδες της. Εξαϋλώθηκε η αξία της από 2,5 δισ ευρώ το 2014 στα μόλις 300 εκατ σήμερα και οι εργαζόμενοι αισθάνονται επί ξύλου κρεμάμενοι. Ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Το Κίνημα Αλλαγής δεσμεύεται για την στήριξη και την εξυγίανση της ΔΕΗ ώστε να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα του ενεργειακού συστήματος της χώρας».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.