Γεννηματά: «Ναι» σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ - ΚΙΝΑΛ;

Γεννηματά: «Ναι» σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ - ΚΙΝΑΛ;

Οκτώβριος 02, 2018 - 13:02
0 σχόλια

Η κυρία Γεννηματά μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Κινήματος Αλλαγής σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ. Μάλιστα, τόνισε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ, δεν θα αποτελέσει το δεκανίκι κανενός, αλλά θα γίνει ο καταλύτης των εξελίξεων. «Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμιά κυβέρνηση, απλά και μόνο για να βγουν οι αριθμοί», τόνισε η κυρία Γεννηματά.

«Έχει έρθει η ώρα να πάρει ο Ελληνικός λαός την τύχη στα χέρια του», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Η Φώφη Γεννηματά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση την οποία θα αποτελούν, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει το κόμμα της σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, είναι μεταξύ άλλων, η κατάργηση του «Νόμου Κατρούγκαλου», για τις συντάξεις.

«Eίναι τα τρία κόμματα που έχουν χειριστεί την κρίση, που έχουν χειριστεί συμφωνείς και προγράμματα και θα πρέπει να διαπραγματευτούν σκληρά την αλλαγή των δυσβάσταχτων όρων που έχει επιβάλει ο Τσίπρας σε αυτή τη χώρα», ανέφερε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.