Γεννηματά και Παπανδρέου στο τελευταίο αντίο στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο (pics)

Γεννηματά και Παπανδρέου στο τελευταίο αντίο στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο (pics)

Ιούνιος 25, 2019 - 17:55
0 σχόλια

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 22 Ιουνίου σε ηλικία 72 ετών.

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, αλλά και πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Κηφισιά, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτή και υφυπουργό.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια είπε επίσης πως αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούσαν, μπορούσαν να ενισχύσουν οικονομικά, στη μνήμη του, το υπό σύσταση «Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας» της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στην παραλία μαζί με την σύζυγό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιθανότατα τον πρόδωσε η καρδιά του.

 

Ροβέρτος Σπυρόπουλος

 

 

Ροβέρτος Σπυρόπουλος

 

 

 

Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.