Γεννηματά: Είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής

Γεννηματά: Είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής

Ιούνιος 25, 2019 - 13:17
1 σχόλια

«Ήταν ολοφάνερο ότι ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε debate. Μας έχει συνηθίσει στα ψέματα. Ξαφνικά έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει, ''δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ο Πρωθυπουργός''. Ήταν προσχηματικό. Από την αρχή δεν ήθελε», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον Αλέξη Τσιπρα για το γεγονός ότι τελικώς δεν θα γίνει debate. «Δεν έχει αφήγημα, τι να μας πει; Τι να πει στον ελληνικό λαό; Αποδοκιμάστηκε, ηττήθηκε κι αφήνει πολύ σκληρή κληρονομιά για τον τόπο. Είχε κάθε λόγο να μην έρθει δίπλα μας», συμπλήρωσε.

«Μετά τις δηλώσεις Γιούνκερ, είναι ολοφάνερο ότι τα στοιχεία της οικονομίας είχαν παραποιηθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή το 2004-2009. Είπε ο Γιούνκερ ότι αν ήμασταν πιο πολύ από πάνω, θα το… μαζεύαμε. Δημιουργήθηκαν τα χρόνια της ΝΔ τα μνημόνια, δεν έφταιγε το ΠΑΣΟΚ. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια η κυβέρνηση να ξεπλύνει τις ευθύνες της ΝΔ και να ρίξει το βάρος στο ΠΑΣΟΚ. Αρνήθηκε ο Τσίπρας να κάνει εξεταστικές. Έχει ακόμα στελέχη της Δεξιάς στο κόμμα του. Στηρίχθηκε στην καραμανλική ΝΔ», ανέφερε η κυρία Γεννηματά και σημείωσε: «Εδώ φαίνεται πως είτε ψηφίσεις Τσίπρα, είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη, βγαίνει Καραμανλής».

Απαντώντας αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είπε:  «Η ΝΔ είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη. Ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ, δεν θα επιτρέψει να μπει η χώρα σε περιπέτειες».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.