Γενική Συνέλευση των κατοίκων και φορέων στα Πούλιθρα (pics,vid)

Γενική Συνέλευση των κατοίκων και φορέων στα Πούλιθρα (pics,vid)

Μάρτιος 11, 2017 - 09:50
0 σχόλια

Γενική συνέλευση των κατοίκων της Τ.Κ. Πουλίθρων και Φορέων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου, στην αίθουσα του καταστήματος Ηλία Ξερακιά (Καλόπιτα) στα Πούλιθρα.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 85 του Ν. 3852 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης", προκειμένου οι κάτοικοι και οι φορείς της τοπικής κοινότητας να προτείνουν στα αρμόδια όργανα του δήμου τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει ο δήμος.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τρούμπας και Κώστας Διαμαντής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Κολινιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Πήλιουρας, Κώστας Ρεντούλης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Ξερακιάς, Νικόλαος Μάρκος, Θοδωρής Δανεσής και Χρήστος Ξερακιάς, η πρόεδρος της Τ.Κ. Λεωνιδίου Ευγενία Ρουσάλη και σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο Πουλίθρων.

(ΠΗΓΗ: leonidion.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

Γενική συνέλευση κατοίκων και φορέων στα Πούλιθρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.