Γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Σκουρλέτη στην Τρίπολη (pics,vid)

Γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Σκουρλέτη στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 21, 2019 - 20:50
14 σχόλια

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα με κεράσματα η ανοιχτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική  Συμμαχία παρουσία του γραμματέα του κόμματος κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Λίγο πριν την έναρξη της συνέλευσης ο κ. Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον κ. Παπαζαχαρία, γραμματέα της νομαρχιακής να τον καλωσορίζει και να του δίνει βήμα. Η συνέλευση περιελάμβανε καλωσόρισμα των νέων μελών του κόμματος που εγγράφηκαν στην παράταξη.

Ο γραμματέας του κόμματος όπως είπε, ότι βρέθηκε στην Τρίπολη στο πλαίσιο των γενικών επαφών και συναντήσεων που κάνει με τα μέλη του κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα, με την κορύφωση των συναντήσεων να γίνεται κοντά στο Πάσχα του 2020 όπου θα γίνει το συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας την για παλαιοκομματισμό.

Επίσης αναφέρθηκε και στο λιγνιτικό κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη σημειώνοντας ότι η ΝΔ έχει απαξιώσει την ΔΕΗ και θέλει άμεσα να κλείσει τις μονάδες, στο πλαίσιο των γενικότερων ιδιωτικοποιήσεων που προωθεί.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω αυτής της επικοινωνίας με τους πολίτες είναι να διαμορφωθεί μια νέα πολιτική, ένα νέο μοντέλο πολιτικής όπως είπε, καθώς επίσης να ενισχυθεί η παρουσία του κόμματος  στην αυτοδιοίκηση, τους φορείς τους συλλόγους και γενικά να εισέλθει σε όλους τους κοινωνικούς χώρους.

Έχουμε μια κυβέρνηση που κινείται στη βάση ενός ακραίου, αντικοινωνικού νεοφιλελεύθερου  δόγματος,  ανακόλουθη σε πάρα πολλά ζητήματα.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Σκουρλέτη στην Τρίπολη


14 Σχόλια

Ντροπή σας έχετε μούτρα να βγαίνετε στον κόσμο Διεύρυνση με όλα τα αποβράσματα που ξέρασε το ΠΑΣΟΚ και τους δώσατε λίγο εξουσία και φαγάκι Αίσχος αριστερά του κόλου

Μου αρέσουν και εμένα οι ζακέτες lacoste. Έχουν προοδευτικό στιλ αλλά όχι μπλε

15:43 Λύσε μου κι εσύ μια απορία: γεννήθηκες μ@λ@κ@ς ή έγινες στην πορεία; Αλλά χωριό που φαίνεται..

Ζούμε στη χώρα των ηλιθίων, πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Όπως εύστοχα είπε κάποτε και ο Αρκάς σε ένα επικό του σκίτσο, "Ο πόλεμος κατά της βλακείας τελείωσε. Χάσαμε"

22.07 Ότι ζούμε στη χώρα των ηλιθίων φαίνεται κι από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς. Είσαι ο καλύτερος πρεσβευτής. Πας τη σημαία..

Τι έγινε σου θίξαμε το κόμμα? Το ψευδώνυμο μου σε πείραξε και όχι ο "αριστερός"(!) Σύριζα που υποσχόταν ότι θα τα έβαζε με την τραπεζική τοκογλυφία & θα "έσκιζε" τα μνημόνια, παίρνοντας πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια του λαού του, όταν θα καταργόυσε παράνομους & αντισυνταγματικούς νόμους όπως ο ΕΝΦΙΑ, για να μην μιλήσω για τους πλειστηριασμούς, όταν με τις προγραμματικές του δηλώσεις θα παρέμεναν κλειστα τα μαγαζιά την Κυριακή, όταν, όταν, όταν... Τελικά η βλακεία είναι όντως ανίκητη & υπέρβαση έκανα που σου απάντησα. Είσαι άξιος της μοίρας σου!!

15:53 Τελικά είσαι με διαφορά ο καλύτερος πρεσβευτής της ηλιθιότητας. Όντως έκανες υπέρβαση που απάντησες, γιατί αυτά που απάντησες είναι εντελώς ανούσια και ηλίθια όπως και συ. Εγώ μόνο στο ηλίθιο ψευδώνυμό σου αναφέρθηκα κι εσύ έκαψες και το υπόλοιπο εγκεφαλικό φλοιό σου για να δώσεις μια απάντηση ενδεικτική της ηλιθιότητας και της ελαφρότητας του μυαλού σου. Μόνο κολλητό του Τσίπρα και της Περιστέρας δεν με έβγαλες. Η υπέρβαση είναι δική μου που κάθομαι να σου απαντήσω τα αυτονόητα. Τελικά, περιπτώσεις σαν και τη δική σου, μου επιβεβαιώνουν ότι όντως η Τρίπολη είναι πλεονασματική σε μ@λ@κες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.