Γενική Συνέλευση και εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου (pics,vid)

Γενική Συνέλευση και εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου (pics,vid)

Νοέμβριος 18, 2019 - 12:44
0 σχόλια

Τη  Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Τα με θέματα  ημερήσιας διάταξης μετά την διαπίστωση απαρτίας ήταν η εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου και εκλογή Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), τέλος η εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης της ΠΕΔ Πελοποννήσου, δήμαρχος Τρίπολης Τζιούμης Κωνσταντίνος κήρυξε την έναρξη της συνέλευσης και έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους που ήθελαν να τοποθετηθούν.

Οι εκλογές είναι εν εξελίξει και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το απόγευμα.

Τα πηγαδάκια εντός και εκτός αίθουσας συζητήσουν τα πιθανά αποτελέσματα έχοντας ως φαβορί για τη θέση του προέδρου, τον απερχόμενου προέδρου και δήμαρχο Αργούς - Μυκηνών κ. Καμπόσο.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Για την Τρίπολη» και δημοτικός σύμβουλος κ. Βόσνος είναι υποψήφιος πρόεδρος και ο τέως δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλος είναι υποψήφιος για την ΚΕΔΕ.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γενική Συνέλευση ΠΕΔ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.