Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες την Τετάρτη στην ΕΝΠΕ

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες την Τετάρτη στην ΕΝΠΕ

Νοέμβριος 12, 2019 - 08:54
0 σχόλια

Γενική συνέλευση της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας), στην οποία θα γίνουν αρχαιρεσίες για τα νέα όργανά της για την περίοδο 2019 – 2023, συγκαλείται μεθαύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα μετάσχει ex officio ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα προτείνει -από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου- την περιφερειακή σύμβουλο Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακό Συμβούλιο ανέδειξε ως αντιπροσώπους του στη μεθαυριανή συνέλευση της ΕΝΠΕ τους συμβούλους Τάσο Σαρδέλη, Μανώλη Σκαντζό, Μαργαρίτα Σπυριδάκου (από την πλειοψηφία), Πέτρο Τατούλη, Ντίνα Νικολάκου, Βασίλη Σιδέρη (μείζων αντιπολίτευση), Γιώργο Δέδε και Μαρία Βεργινάδη (από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”).

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.