Γενική Συνέλευση για τον Παναρκαδικό

Γενική Συνέλευση για τον Παναρκαδικό

Ιούλιος 12, 2019 - 12:41
0 σχόλια

Tην ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 ο Παναρκαδικός Α.Ο. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου θα γίνει στα γραφεία του γηπέδου και θα αρχίσει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 17/7/19.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι ο προγραμματισμός και η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας, οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν καθώς και οι ανανεώσεις των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών.

Στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωστόπουλος αναμένεται να ενημερώσει όλα τα μέλη του Συλλόγου τόσο για την οικονομική κατάσταση όσο και για τους στόχους της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. θα ενημερώσει τη Γενική Συνέλευση για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθώς για τον απολογισμό της περσινής χρονιάς. Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού Α.Ο. να προσέλθουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση και να βοηθήσουν με την παρουσία τους το νέο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης  στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2018 - 2019.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.