Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ Aρκαδίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ Aρκαδίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Νοέμβριος 24, 2014 - 12:15
1 σχόλια

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στη Γενική Απεργία της
ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Πρέπει να σηματοδοτήσει την αντίθεση όλων των Υπαλλήλων του Δημοσίου στην πολιτική της κυβέρνησης και της Τρόικας. Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για τη μείωση των μισθών και των συντάξεων. Απορρίπτουμε το «νέο μισθολόγιο» και διαμαρτυρόμαστε για τις χιλιάδες απολύσεις. Προστατεύουμε τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα και το δικαίωμα της απεργίας. Αντιστεκόμαστε και ακυρώνουμε την αξιολόγηση με τη συμμετοχή μας στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και οι Ομοσπονδίες.

• ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
• ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Σ ΥΛΛΑΛΗΤΗΡIΟ
Συμμετέχουμε όλοι στο απεργιακό συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014,
στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και ώρα 10:30 π.μ. Για την Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.

Ο Πρόεδρος     Ο Γραμματέας
Μαρκόπουλος   Κων/νος Κοσκινάς Σώστης

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

κανονικά έπρεπε να κατεβάσεις και το site και λεει οτι απεργεις και να μην μπορεί καποιος να διαβασει ουτε ειδήσεις. τωρα απλά έδωσες ενα ρεπό στον εαυτό σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.