Γεμίζει όλο και πιο πολύ το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού (video)

Γεμίζει όλο και πιο πολύ το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού (video)

Απρίλιος 17, 2014 - 11:32

Πολύτιμη στήριξη  προσέφεραν στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» επ’ ευκαιρία των Εορτών του Πάσχα  αρκετοί Τριπολίτες αλλά  και  επιχειρήσεις του τόπου μας και επιχειρηματίες Αρκαδικής καταγωγής των Αθηνών.

Οι επιχειρήσεις που προσέφεραν είδη για το  Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας,  πέραν των ιδιωτών Τριπολιτών,  είναι οι εξής: 1) ΑΣΣΙΟΥΡΑΣ Σ & Ν ΟΕ,  αντιπροσωπεία γαλακτοκομικών προϊόντων, κατεψυγμένων κ.α., 2)  Βιομηχανία τροφίμων, ζυμαρικών  «Μακαρόνια Μέλισσα – Κίκιζας»,  επιχειρηματίας ο οποίος  τυγχάνει Αρκάς στην καταγωγή και εκ του  Ελαιοχωρίου της Αρκαδίας, 3) Εμπορία αρτοσκευασμάτων  - αρτοποιήματα της κ. Αντωνίας Παλούκου,   4)  Επιχείρηση  εμπορίας κρεάτων  της Τριπόλεως η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, 5) Εμπορία φρούτων και λαχανικών του κ. Κων/νου Χρονόπουλου, 6) Εμπορία Τροφίμων  του κ. Βασιλείου Σούπου, 7)  Είδη   καφεκοπτείου  του κ. Κων/νου Τσαντίλα, 8)  Αγροτικά οικολογικά  προϊόντα εκ των εθελοντών και ενοικιαστών καλλιεργητών των κτημάτων των Μονών της Ιεράς μας Μητροπόλεως, 9) Αγροτικά Προϊόντα πατάτες εκ του χωρίου Πάπαρι της Αρκαδίας,  10) Εκκλησιαστικό Συμβούλιο   Ιερού Ναού Κοιμ. Θεοτόκου Βλαχοκερασιάς,  κ.α.

Πρόθυμες, όπως πάντα οι  επιχειρήσεις έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως και του Φιλανθρωπικού  Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» προσφέροντας  τρόφιμα τα οποία θα απαλύνουν τις καθημερινές δυσκολίες επιβιώσεως των ενδεών και εμπερείστατων   συμπολιτών  μας.
Ο π. Ιωάννης παραλαμβάνοντας την αγάπη των προσφερόντων  εκπροσωπώντας τον Σεβ. Μητροπολίτη μας, τόνισε «Αυτές τις Άγιες Ημέρες γίνεται επιτακτικότερη  η ανάγκη να ξεφύγουμε από το «εγώ» και να δείξουμε έμπρακτα στον συνάνθρωπο ότι στεκόμαστε δίπλα του, με πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που και φέτος καταφέραμε να μοιράσουμε ικανή ποσότητα τροφίμων σε  αναξιοπαθούντες αδελφούς μας  που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Φιλανθρωπικού  Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μ κ΄Κ  για τη συμβολή τους και βεβαίως τις επιχειρήσεις και τους Τριπολίτες  που  παρ’ όλη την κρίση που διέρχεται ο επιχειρηματικός κόσμος και οι οικογένειες των προσφερόντων, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά μας και προσέφεραν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας.
                   
                                                       +  Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/5FZpCiut104