Γέμισε με αφίσες του Χίτλερ η πόλη της Κορίνθου!

Γέμισε με αφίσες του Χίτλερ η πόλη της Κορίνθου!

Μάιος 12, 2012 - 21:19
5 σχόλια

Γεμάτη η πόλη της Κορίνθου σήμερα απο την αφίσα που βλέπετε στη φωτό! ο Αδόλφος Χίτλερ έκανε την εμφάνισή του σε μια προσπάθεια προφανώς των εμπνευστών στην επόμενη κάλπη να συρρικνωθεί και πάλι το ποσοστό της Xρυσής Aυγής. 

Περισσότερα www.korinthiaportal.gr

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ντροπή στους Κορίνθιους που τους έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα. Και οι Αρκάδες όμως δεν πήγαν πίσω. Θέλω να τα κάνουν όλα μπάχαλο στη Βουλή και στο προεδρικό μέγαρο για να χαρείτε όλοι με τις αποφάσεις σας.

ANONYMOS 13 ΜΑΙΟΥ 4.19 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;;;; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;; ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ντροπη στους Κορινθιους και στους Αρκαδες γιατι? δεν εχουν δικαιωμα να ψηφισουν οτι θελουν? Τελικα ποιοι ειναι οι Φασιστες σε αυτη τη χωρα? Ντροπη ειναι που θα κρινεις εσυ τα πιστευω του αλλου,εχω πραγματικα αηδιασει με κατι ατομα σαν και εσενα.

<p> Μόνο Χρυσή Αυγή! Να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ η Πατρίδα μας από προδότες και μ***ες!</p>

ΠΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ- ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ;; ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;;; ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ;;;