Γεμίσαμε φαντάσματα…

Γεμίσαμε φαντάσματα…

Ιανουάριος 02, 2015 - 11:21
5 σχόλια

Πού πήγαν οι πινακίδες;;

Φιλαράκια μου, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους! Εδώ είμαι πάλι και τη νέα χρονιά, παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να μου κλέψουν τον ρόλο...

Και γιατί το λέω αυτό, φίλοι μου, θα αναρωτιέστε. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Νικόλας «πέταξε μια βόμβα» που πολλοί την άφησαν να περάσει έτσι… στα ψιλά. Όπως θυμάστε πολύ καλά, μια δημοτική σύμβουλος της προηγούμενης δημοτικής αρχής έκοβε βόλτες με αυτοκίνητο του δήμου, άκουσε τα εξ αμάξης  και έγινε επανάσταση από την τότε αντιπολίτευση. Τώρα, όμως, που η αντιπολίτευση έγινε «κυβέρνηση», είπε ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της προηγούμενης Αρχής, έτσι για το καλό!

Όπως μου είπαν τα φαντασματάκια μου, δημοτικός σύμβουλος εθεάθη να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο του δήμου για προσωπική του χρήση και κάποια «φιλαράκια» του είπαν να τον τιμωρήσουν παίρνοντάς του τις πινακίδες! Και πώς το έμαθε αυτό;;; Ως νομοταγής πολίτης πήγε στην Αστυνομία για να τις παραλάβει και τον ενημέρωσαν ότι οι πινακίδες δεν βρίσκονταν εκεί, αφού δεν τις είχε πάρει η Τροχαία...

Πήγε λοιπόν στο αφεντικό του, και του είπε ότι θα καταθέσει μήνυση, και τότε το αφεντικό ταράχτηκε και του είπε ότι κάπου εκεί θα είναι οι πινακίδες και ότι θα τις βρουν... Αφού αν γίνονταν μηνύσεις το θέμα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις και οι ...καμπάνες θα έπεφταν από την Αποκεντρωμένη.

Ποια φαντάσματα να τις πήραν άραγε τις πινακίδες και γιατί;;; Πάντως, όχι τα δικά μου φαντασματάκια, γιατί αυτά μόνο βλέπουν και τα λένε σε μένα!

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κατηγορούσε την οικογενειοκρατία ο πατέρας σου.........Εσυ φαντασματάκι απο που είσαι;;;;;; Με τις ψήφους σου θα μετρήσω το ποσοστό ηλιθιότητας στην Αρκαδία.......

Σύμβουλος του *** τις προάλλες έπινε καφέ και είχε παρκάρει επί 2 ώρες το υπηρεσιακό έξω από το μαγαζί και με τη μηχανή ανοιχτή. Ελεος !!! Τι άλλο θα δούμε από τα μπουμπουκια σου Μήτσο?

Ο Κος Κωστόπουλος της Αποκεντρωμένης που ήταν τόσο αυστηρός με την προηγούμενη δημοτική αρχή , τώρα γιατί δείχνει τόση επιείκεια στο Δημητράκη.? Επειδή είναι των ίδιων πολιτικών πεποιθήσεων?

Μήπως είναι καιρός να γίνουν και κάποιες αλλαγές στους αιώνιους προϊσταμένους των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης; Έδεσαν τον γαϊδαρό τους με το προϊσταμενιλίκι τόσα χρόνια και συμπεριφέρονται ως ηγεμόνες.

Η είδηση είναι ότι η σημερινή δημοτική αρχή με τη συμπαράσταση-συνενοχή κάποιων προισταμένων και διευθυντών του δήμου απαγορεύουν στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν τα δημοτικά οχήματα και κυκλοφορούν με τα πόδια για τις δουλειές του δήμου για να κάνουν οικονομία στα καύσιμα, την ίδια ώρα που σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι αρβαλίζουν με τα δημοτικά οχήματα και πάνε για καφέ, ποτάκια κ.λ.π. ΝΤΡΟΠΗ σας κ.κ. αιρετοί αλλα κυρίως διευθυντοπροιστάμενοι .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.