ΓΕΛ Άστρους: Προκήρυξη εκδρομής στη Θεσσαλονίκη

ΓΕΛ Άστρους: Προκήρυξη εκδρομής στη Θεσσαλονίκη

Ιανουάριος 15, 2019 - 20:30
0 σχόλια

Το Γενικό Λύκειο Άστρους  προκηρύσσει διαγωνισμό στο πλαίσιο της Υ.Α. 33120/ΓΔ4 του ΥΠΠΕΘ, ΦΕΚ 681 τ. Β΄/6-3-2017 (Εκδρομές – μετακινήσεις μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας), για την πραγματοποίηση πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής  με λεωφορείο, της Γ΄ τάξης του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη-Βόλο για το χρονικό διάστημα από τη  

Δευτέρα 04 -03– 2019  έως και την  Παρασκευή 08-03-2019.

Στην εκδρομή, η οποία θα γίνει με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα συμμετέχουν 36 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές,  και θα έχει  συνολική διάρκεια  πέντε ημερών (τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο).

 

 Α. Πρόγραμμα της εκδρομής:

Δευτέρα 04-03-2019

Αναχώρηση 07:00  από το Άστρος, μέσω Ιωνίας οδού άφιξη στη Θεσσαλονίκη  γύρω στις 18:00, με τις απαραίτητες στάσεις (γεύμα στα Γιάννενα).

Τρίτη 05-03-2019

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 09:00 για επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ και γεύμα στην Έδεσσα. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα περίπου στις 19:30.

Τετάρτη 06-03-2019

Περιήγηση και ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης της Θεσσαλονίκης (Λευκό Πύργο, Άγιο Δημήτριο, Άνω Πόλη –Κάστρα, Πλανητάριο κλπ ). Εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες πεζή, άλλως με λεωφορείο.

Πέμπτη 07-03-2019

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 09:00, άφιξη στο Βόλο. Επίσκεψη στην Πορταριά και τη  Μακρυνίτσα Πηλίου.  Επιστροφή στο Βόλο το απόγευμα περίπου στις 19:00.

Παρασκευή 08-03-2019

Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης του Βόλου και αναχώρηση από το Βόλο γύρω στις 16:00, άφιξη στο Άστρος στις 21:30 περίπου με τις απαραίτητες στάσεις.

  

Οι ενδιαφερόμενοι (εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων) μπορούν να ζητήσουν  περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του σχολείου 2755022250 από τις 08:00 έως 14:00.

Β.  Προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται:

 

  1. Το λεωφορείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών καθ΄ όλη  τη διάρκεια της ημέρας, στις περιηγήσεις- ξεναγήσεις, όσο και στις νυκτερινές εξόδους τους.
  2. Η διαμονή των μαθητών (τέσσερις διανυκτερεύσεις) θα γίνει σε ξενοδοχεία μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και του Βόλου, τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας (χαρακτηρισμένα επισήμως από τον ΕΟΤ). Σε όλα τα μέλη της εκδρομής θα προσφέρεται πρωινό  από το ξενοδοχείο. Στην τελική επιλογή του ξενοδοχείου θα συνεκτιμηθεί η τυχόν προσφορά και βραδινού γεύματος.
  3. Όλα τα μέλη της εκδρομής θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο και δεν θα επιτραπεί ο χωρισμός τους σε δυο ξενοδοχεία  ανεξάρτητα αν αυτά είναι δίπλα.
  4. Τα ξενοδοχεία τα οποία θα προταθούν, ένα ή περισσότερα, πρέπει να αναφέρονται ονομαστικά.
  5. Επτά μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση του ξενοδοχείου ότι διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό δωματίων {μονόκλινα (για τους συνοδούς καθηγητές) και δίκλινα,  τρίκλινα, τετράκλινα (για τους μαθητές)} τη συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διαμονή  αποκλειστικά και ονομαστικά των μαθητών του  σχολείου μας.
  6. Μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση να έχουμε τους αριθμούς των δωματίων του ξενοδοχείου ώστε να γίνει η κατανομή των μαθητών.(Να ξέρει ο κάθε μαθητής το δωμάτιο που θα μείνει).
  7. Αν  δεν ικανοποιηθούν τα αναφερόμενα στις  παραγράφους (6 και 7) της παρούσης

προκήρυξης θα κλιθεί ο αμέσως επόμενος μειοδότης.

  1. Το τουριστικό γραφείο, μαζί με την προσφορά που θα υποβάλλει στο σχολείο για να αναλάβει την οργάνωση της εκδρομής, υποχρεούται να καταθέσει απαραιτήτως  υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  2. Πρέπει να υπάρχουν απαραιτήτως στο λεωφορείο το προβλεπόμενο στο άρθρο 13 Ν.711/77 δελτίο απογραφής και το δελτίο τεχνικού ελέγχου από το οικείο ΚΤΕΟ καθώς επίσης να διαθέτει κλιματισμό , μουσική, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας
  3. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ασφάλεια αστικής ευθύνης που θα καλύπτει τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας.
  4. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί ως  εγγύηση ακριβούς εκτέλεσής της και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.
  5. Στην προσφορά θα αναφέρεται το συνολικό κόστος της εκδρομής καθώς και το κόστος ανά μαθητή μαζί με το Φ.Π.Α.
  6. Το σχολείο θα επιλέξει την καταλληλότερη προσφορά με κριτήρια οικονομικά, ποιοτικά, ασφάλειας και φερεγγυότητας του τουριστικού γραφείου.

Θα ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη η παλαιότητα του λεωφορείου.

        

Οι σχετικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο της Διευθύντριας του σχολείου, μέχρι την Παρασκευή  18 - 01 - 2019 και ώρα 13:00, σε κλειστούς φακέλους που θα φέρουν εντύπως ή με σφραγίδα τα στοιχεία του προσφέροντος και την ένδειξη «Προσφορά για την πενθήμερη  εκδρομή της Γ’  Λυκείου του Γενικού Λυκείου Άστρους». Εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα γίνουν δεκτές.

    Οι προσφορές που θα κατατεθούν,   θα ανοιχθούν  ενώπιον της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών του σχολείου, την Παρασκευή  18 - 01 - 2019 και ώρα 13:15.

  Όλες οι προσφορές καθώς και η επιλεγείσα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου  (lyk-astrous.ark.sch.gr/) την ίδια μέρα, μετά την αξιολόγησή τους από την επιτροπή αξιολόγησης του σχολείου.  

Διευκρινίζεται ότι δε θα γίνουν δεκτές αντιπροσφορές μετά την αποσφράγιση των προσφορών.

  Ενστάσεις κατά της επιλογής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 21-01-2019 και ώρα 13:00.

 

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕ.Λ. ΑΣΤΡΟΥΣ

 

Φάκλαρη  Μαρία

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.