«Γεφύρι της Άρτας» το γεφυράκι στα Λαγκάδια (pics)

«Γεφύρι της Άρτας» το γεφυράκι στα Λαγκάδια (pics)

Οκτώβριος 07, 2015 - 19:00
0 σχόλια

Πάγιο πρόβλημα για τους κατοίκους των Λαγκαδίων και ολόκληρης της Γορτυνίας είναι η επισκευή του γεφυριού στην είσοδο των Λαγκαδίων. Το ArcadiaPortal έχει επανειλημμένα θίξει το θέμα αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία εργασία η οποία να καθιστά το γεφύρι ασφαλές.

Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του χωριού μαρτυρούν ότι οι αρμόδιοι κωφεύουν και δεν έχουν κάνει κάποια παρέμβαση.

Οι κάτοικοι έχουν φτάσει μέχρι και το υπουργείο για το συγκεκριμένο θέμα και η απάντηση η οποία έλαβαν είναι ότι αρμόδια για το θέμα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έτσι, οι κάτοικοι σε επαφή που είχαν τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Γιαννακούρα, του έθεσαν με υπόμνημα το σοβαρό πρόβλημα της όψης του γεφυριού, αλλά και τον φόβο των οδηγών που περνούν από πάνω του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε το τον Δεκέμβριο του 2014 με τον αντιπεριφερειάρχη Γιαννακούρα πληροφορήθηκε ότι η κατασκευή πρόκειται να γίνει αλλά τα χρήματα τα οποία χρειάζονται είναι πολλά. Δείτε ΕΔΩ

Οι κάτοικοι σε απόγνωση μιλούν για την απραξία των πολιτικών που περνούν από το γεφυράκι και δεν κάνουν τίποτα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Γιατί στην συνέχεια πέρασαν πολλοί Εθνοπατέρες -σωτήρες στην Γορτυνία τάζοντας λαγούς και έργα ανάπτυξης" και επίσης «Εθνική οδός Τρίπολης Πύργου στο 60 χιλ. Είσοδος Λαγκαδίων, έτος 2015 !! είναι έτσι εδώ και πάρα πολλά χρόνια !! Από την εποχή των Λαγκαδινών Μεγαλουπουργών μας»

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.