Γάμος μετά... διαρρήξεως στην Τρίπολη

Γάμος μετά... διαρρήξεως στην Τρίπολη

Ιούνιος 07, 2016 - 10:12
4 σχόλια

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε δύο νέους ανθρώπους από την Τρίπολη την Κυριακή 5 Ιουνίου την ώρα που γύρισαν στο σπίτι από το γλέντι του γάμου τους.

Επιστρέφοντας σπίτι, οι νιόπαντροι ανακάλυψαν ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά τους και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες ανέβηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου από το μπαλκόνι, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού.

Το Arcadia Potal σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ενημερώθηκε ότι η διάρρηξη έγινε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Ναυαρίνου το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου μεταξύ 10:30 με 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έλεος! Σπείρα είναι και η αστυνομία τπτ! Γιατί?????????? Τους καλύπτουν????? Πρεζακια τσιλιαδορους κ έρχονται τις Πεμπτες από Αθήνα κ ξαφριζουν! Ας κοιμηθεί η αστυνομία λίγο ακόμα να τους συγκαλύψει καλά! Θέλετε ονόματα κ να σας υποδειξουμε που να ψαξετε? Ξυπνηστεεεεε

Κ αυτοί τέτοια μέρα δεν μπορούσαν να βάλουν κάποιον να φυλάει το σπιτι;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.