Γάλλο από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζει ο Παναρκαδικός (pic)

Γάλλο από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζει ο Παναρκαδικός (pic)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 17:16
3 σχόλια

Στην Τρίπολη για λογαριασμό του Παναρκαδικού βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου ο Γάλλος επιθετικός Μπαρντού Μαπεγιά ο οποίος αναμένεται να πάρει μέρος στις προπονήσεις και να δοκιμαστεί.

Ο Μπαρντού Μαπεγιά είναι 20 ετών και είναι παιδί των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν όπου και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για να ακολουθήσει στην χώρα του η Χάβρη και την περυσινή σεζόν η Πονφεραντίνα Β' ομάδα της Segunda Division της δεύτερης δηλαδή Ισπανικής κατηγορίας.

Οι πρώτες συστάσεις για τον Γάλλο άσο αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στα αριστερά της επίθεσης σε ρόλο εξτρέμ όσο και στην κορυφή της επίθεσης ως φουνταριστός.

Ο νεαρός Γάλλος πήρε μέρος στην προπόνηση αμέσως μετά τον Αγιασμό πραγματοποιώντας την πρώτη του γνωριμία με τους πράσινους μιας και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το μικροσκόπιο του Αντώνη Μαυρέα καθώς θα δοκιμαστεί με τον Μεσσήνιο τεχνικό να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα ενταχθεί στο ρόστερ η όχι.

Ο σχεδιασμός στο τριφύλλι συνεχίζεται και όπως έγινε γνωστό η ομάδα εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινώσει την απόκτηση ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή συμπεριλαμβανομένου και του Μπαρντού Μαπεγιά ο οποίος ήρθε για να δοκιμαστεί.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΧΑΧΑΧΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.