Γαλλικές «σειρήνες» για Πασαλίδη

Γαλλικές «σειρήνες» για Πασαλίδη

Δεκέμβριος 12, 2019 - 18:04
0 σχόλια

Το όνομα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη εδώ και καιρό έπαιζε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ με την Ένωση να διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν γι' αυτόν ωστόσο ενδιαφέρον για τον 23χρονό αμυντικό φαίνεται πως υπάρχει από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Γαλλία θέλουν την Γκρενόμπλ να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 23χρονό κεντρικό αμυντικό της αρκαδικής ομάδας τον οποίο παρακολουθεί και εξετάζει την περίπτωση του.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στο δημοσίευμα τους ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έχει συμβόλαιο έως το 2021 με τον Αστέρα Τρίπολης με το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Γκρενόμπλ να φτάνει τα 600.000 ευρώ που θα πρέπει να δαπανήσει ο Γαλλικός σύλλογος στην αρκαδική ομάδα για τον κάνει δικό της.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης κόντρα στην ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super League επέστρεψε στην κιτρινομπλέ ενδεκάδα κάνοντας την επαναμφάνιση του στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.