Γαλάζιος εμφύλιος στην Αρκαδία - "Επίθεση" Σκαντζού στο Λυκουρέντζο

Γαλάζιος εμφύλιος στην Αρκαδία - "Επίθεση" Σκαντζού στο Λυκουρέντζο

Μάρτιος 30, 2019 - 12:33
8 σχόλια

«Το λόγο έχουν οι πολίτες και όχι οι αποτυχημένοι πολιτευτές»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την γαλάζια παράταξη του κύριου Νίκα Μανώλης Σκαντζός. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκαν πρΙν από λίγες ημέρες ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής Αρκαδίας στον υποψήφιο της παράταξης του Γιώργου Καμπύλη Κώστα Λέγκουρδα, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΤΟ ΟΝΝΕΔ Βόρειας Κυνουρίας.

Απάντηση σε δηλώσεις Ανδρέα Λυκουρέντζου:

Βασικός στόχος της ΝΔ στις αυτοδιοικητικες εκλογές του Μαΐου 2019 είναι η επικράτηση του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία και από τους πρώτους στρατεύτηκα.

Οι προσωπικές επιθυμίες παροπλισμένων πολιτικών ή αποτυχημένων πολιτευτών για τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας όπου υπηρέτησα ως Δήμαρχος και υπηρετώ ακόμα ως δημοτικός σύμβουλος και μέλος της δημοτικής αρχής, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και θα παραμείνουν απλές επιθυμίες.

Επιθυμίες έμειναν το 2010 και το 2014, επιθυμίες θα παραμείνουν και το 2019.

Όσον αφορά τα ευφυολογήματα περί ιδιοκτησίας, την απάντηση την έδωσα το 2014 όταν αποχώρησα από το δημαρχιακό θώκο οικιοθελώς και παρέδωσα στον καλύτερο.

Τώρα, το λόγο έχουν οι πολίτες που τους εμπιστεύομαι απόλυτα και όχι οι αποτυχημένοι πολιτευτές που δεν εμπιστεύομαι καθόλου.

Με τιμή, Μανώλης Σκαντζός

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

 


8 Σχόλια

ρε μανώλη τι πίνεις και δνε μας δίνεις; ο ανδρέας αποτυχημένος που έφτασε μεχρι υπυργος υγείας; εσυ δηλαδη τι εισαι που έφτασες μεχρι δημαρχος στο χωριό σου τι είσαι; έχεις καθρέφτη σπίτι;

αν και ο πρωην υπουργος μου ειναι αντιπαθεστατος,δε μπορω παρα να συμφωνησω με τον 14.49 ,ρε δημαρχος σε χωριο ησουνα ,που νομιζεις οτι ησουνα δημαρχος ,στο παρισι?

Παιδια μαθετε να διαβάζετε και μετα σχολιάστε. Για το Λυκουρετζο παει το παροπλισμενος πολιτικός...που είναι. Το αποτυχημένος πολιτευτης πάει στο Λεγκουρδα που ειχε βαλει και δεν βρήκε ούτε το δικό του επειδή τον πούλησαν αυτοι που ξαναβάζει τωρα!!!

Η Πελοπόννησος έχει και θα έχει Περιφερειάρχη τον λένε Πέτρο.... καλά, μην τρώγεστε στην ΝΔ ας προσέχατε! υπάρχει καιρός ακόμα!

Δε σε σώνει η προπαγάνδα . Πότε προλαβαίνεις όλη μέρα να γράφεις , δεν κάνεις άλλη δουλειά ; Για το κοινό καλό νοιάζεσαι ; Έχεις συμφέρον και σκοτώνεσαι να γράφεις ; Όλο ο ίδιος , όλο ο ίδιος , σε arcadia και astros !

Για αυτο ακριβως βγηκε περιφερειαρχης ,γιατι στις προηγουμενες εκλογες εδωσαν γραμμη και στους 5 νομους οι τοπικες οργανωσεις και οι βουλευτες για Πετρο.Αυτη την φορα δεν θα ισχυσει ουτε απο τις τοπικες της ΝΔ ,ουτε απο τις τοπικες του Πασοκ που εχουν τον δικο τους υποψηφιο.

Ρε will κακομοίρη πού πας ξεβράκωτος στ' αγγούρια; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; You will φας μεγάλο γκάβαλο στις εκλογές ρε μαύρε will ! 60% θα πάρει ο Τατούλης τη 2η Κυριακή όλος ο ντουνιάς το λέει, ξύπνα βρεεεεεεεεε! Μέχρι και ο Νίκας σκέφτεται να αλλάξει το όνομά του σε Παναγιώτης Ήττας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.