Gala Πρωτοχρονιάς από τα τμήματα της Χορωδίας Τρίπολης (pics,vid)

Gala Πρωτοχρονιάς από τα τμήματα της Χορωδίας Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 30, 2019 - 09:58
0 σχόλια

Μια εκπληκτική βραδιά ετοίμασε η Χορωδία Τρίπολης στο σύνολό της, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Η Χορωδία Τρίπολης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και αποχαιρέτησε το 2019 με ελληνικές αλλά και ξένες μελωδίες, τις οποίες ο κόσμος καταχειροκρότησε, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του στο τέλος κάθε τραγουδιού.

Στην κορυφαία αυτή βραδιά συμμετείχαν το μικτό τμήμα υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Μουσικής, Αμαλίας Γούλα, η Προ-Παιδική Χορωδία «ΣΚΑΘΑΡΙΑ», υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Πιάνου Ελένης Αλεξοπούλου, η Παιδική Χορωδία «ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ», υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής Διονύση Καραφωτιά και το Γυναικείο-Νεανικό τμήμα «LA VITA», υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου.

Το Πρωτοχρονιάτικο αυτό Gala ήρθε να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια, σε διοικητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Χορωδίας και να γεμίσει τις καρδιές των πολιτών με ύμνους και μελωδίες οι οποίες τους έβαλαν για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Gala της Χορωδίας Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.