Γ. Θανόπουλος: «Θα παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» (video)

Γ. Θανόπουλος: «Θα παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» (video)

Απρίλιος 19, 2015 - 10:29
0 σχόλια

Ο Γιάννης Θανόπουλος αμέσως μετά την σπουδαία και δύσκολη νίκη του Αρκαδικού επί του Ηρακλή μίλησε στα ΜΜΕ και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν το κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και πως πλέον δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Θανόπουλος:

Για το αν υπάρχουν πλέον εύκολα παιχνίδια: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και εμείς τα αντιμετωπίζουμε σαν να είναι τελικός. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ήμασταν κάπως επηρεασμένοι και θα προσπαθήσουμε να μπούμε ξανά στον ρυθμό μας και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι».

Για το τι άλλαξε και ο Αρκαδικός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο: «Στα αποδυτήρια είπαμε ότι θα πρέπει να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και το παλέψαμε. Θα πρέπει να κάθε να παλεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, κυρίως στην άμυνα γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από ότι στο ξεκίνημα, γίναμε πιο μαχητικοί και πιστεύω πως αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γ. Θανόπουλος Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.