Γ. Σμυρνιώτης: Να τελειώνουμε με τα απορρίμματα, άπαξ διά παντός

Γ. Σμυρνιώτης: Να τελειώνουμε με τα απορρίμματα, άπαξ διά παντός

Νοέμβριος 14, 2019 - 20:15
3 σχόλια

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ήταν η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Ο κ. Σμυρνώτης, μετά την καταμέτρηση των ψήφων, και την ανάδειξή του σε αντιπρόεδρο με 43 ψήφους, ευχαρίστησε το Σώμα για την τιμή και εξέφρασε την ελπίδα του να είναι καλύτερα τα πράγματα σε αυτή τη θητεία.

«Νομίζω ότι είναι αδιανόητο να είμαστε η τελυταία Περιφέρεια της Ελλάδας στη διαχείριση των απορριμμάτων. Δεν είναι ώρα τώρα να πούμε τι έφταιξε, αλλά είναι απαραίτητο να τελειώνουμε με τα απορρίμματα άπαξ διά παντός. Ελπίζω η Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει συγκροτημένα και ενιαία. Έχω πάει 3 – 4 φορές κατηγορούμενος για το Κιάτο, για ένα θέμα που θα μπορούσε να είχε λυθεί, καθώς, καλώς ή κακώς, επειδή κάποιοι δεν αδειοδότησαν αυτόν τον ΧΥΤΑ. Να μείνουν πίσω αυτά που δημιούργησαν τα προβλήματα».

Να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι και να μην ανακατεύεται κανένας στη δουλειά του άλλου.

Τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι στη νέα θητεία ο ΦΟΔΣΑ πρέπει να επικεντρωθεί στη μείωση του κόστους μεταφοράς των απορριμμάτων.

«Θεωρώ ότι αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρωθεί ο ΦΟΔΣΑ σε αυτή τη θητεία, είναι η μείωση του κόστους της μεταφοράς των απορριμμάτων. Ευχαριστώ και εύχομαι καλή θητεία, και στην επόμενη να μην μας απασχολεί πια αυτό το ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά.


3 Σχόλια

ΑΝΤΕ . ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ; ΥΠΗΡΞΕΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΙΣΩ .

ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΣΕ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΟΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΜΑΖΟΥΤ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.