Γ. Μποροβήλος: «Ακόμα δύο ποιοτικές μεταγραφές» (video)

Γ. Μποροβήλος: «Ακόμα δύο ποιοτικές μεταγραφές» (video)

Ιούλιος 06, 2015 - 20:23
0 σχόλια

Λίγο πριν την πρώτη προπόνηση του Αστέρα, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στους δημοσιογράφους για τον σχεδιασμό της ομάδας, για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας αλλά για τον ακόμα πιο υψηλού επιπέδου Αστέρα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Γιώργος Μποροβήλος:

Για τον προγραμματισμό αλλά και το ρόστερ του Αστέρα «Ο Αστέρας φέτος έκανε καλύτερο προγραμματισμό γιατί είχε τον χρόνο στο να το πετύχει αυτό. Όσον αφορά τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών που ήρθαν, φροντίσαμε στο να είναι καλά όμως όλοι γνωρίζουμε ότι στο γήπεδο δεν μπαίνουν τα βιογραφικά αλλά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και αυτοί αποδεικνύουν την όποια αξία τους. Ελπίζουμε να φανούν αντάξιοι των βιογραφικών τους αλλά και να ξεδιπλώσουν ακόμα καλύτερα τα χαρίσματα τους. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, πράγματι όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ και με την προσθήκη δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, τότε και εφόσον κρίνει η τεχνική ηγεσία ότι θα πρέπει να έχουμε ένα ελαφρύτερο ρόστερ θα δούμε και το θέμα των αποχωρήσεων».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο σαν πρόεδρος του Αστέρα «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Αστέρας φέτος θα είναι ανταγωνιστικός και μάλιστα σε υψηλό  επίπεδο. Τώρα το πόσο υψηλό θα είναι το επίπεδο θα το δείξει ο καιρός.                 Ελπίζουμε ότι φέτος ο Αστέρας θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά όχι μόνο στους δικούς του φιλάθλους αλλά και της Ελλάδας».

Για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Αστέρα «Η επιλογή μας είναι να έχουμε παίκτες που είναι στην Εθνική ή και προ των πυλών της Εθνικής κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και όσον αφορά την Ελληνοποίηση αλλά και την ποιότητα της ομάδας μας. Επειδή όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι λόγια αλλά έργα μένει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές αυτό που μπορούν και ο Αστέρας θα είναι πρωτοπόρος και σε αυτό το θέμα».

Για το πόσο επηρεάζουν τα όσα γίνονται στην Ελλάδα τον Αστέρα «Εμείς είμαστε από αυτούς που πιστεύουν ότι θα πρέπει όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι. Δηλαδή δεν κοιτάμε μόνο την οικονομική υγεία που εκπέμπει ο Αστέρας. Αυτό που θέλουμε είναι να έχει οικονομική υγεία όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στο γήπεδο «Φέτος κρίθηκε ότι δεν θα γίνουν σημαντικά σοβαρά έργα παρέμβασης στο γήπεδο αλλά κάποια έργα βελτίωσης. Επειδή αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα εγώ εκείνο που μπορώ να σας με σιγουριά είναι ότι η ομάδα εφόσον προκριθεί στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λίγκ θα κάνει τα πάντα ώστε οι αγώνες να γίνουν στο γήπεδο».  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.